Šta je novo?

Komercijalna banka

Malopre otvorih jos jedan devizni racun ... koji nije u okviru set paketa..kao sto je receno kurs je bolji za onaj koji je u okviru paketa .. prenos izmedju racuna radi kako treba ..
Sad jos cekam da mi bude gotova Mastercard debit contactless .. ona ljubicasta .. zaista ne znaju za nju svi je mesaju sa onom za odlozeno placanje ...proslo je 15 dana ali izgleda se ona ceka duze .. ako ne bude ponovicu zahtev ;-).

Odes na e-banking i na chat-u iscimas podrsku da ti provere.

E znam to ...volim ja tu digitalnu ekspo..haha...vec sam ih ali oni ne vide nista...e sad posto je maticna u bg...a ja podnosio zahtev van bg...pa se to scan pa salje gore njima pa ovi sektoru za platne ...dug je to put...i nadam se da neko nije usput zeznuo...sacekacu jos 10 dana pa podneti novi[emoji3]

Mislim da sam malo manje od 3 nedelje čekao tu karticu.

Evo nek ostane zapisano

24e7a6f3a541f5b3e15fb9245863c7ba.jpg

Jel neko primetio neki nov bankomat ...

Hahaha, pa mogli su ga malo i usitniti, ali dobro, daj sta das.

Da...

Minimum je 50

Pa ima i "drugi iznos".... nije valjda da nema novcanica od 10e?

Znači apoeni po 50eur samo...
Ipak je za ovo Telenor banka još uvek daleko ispred.

Danas probao da podignem € na bankomatu Komercijalne na Novom Beogradu i .... ništa.... Izgleda ispala.
Ima aplikacija u bankomatu, ali nema € u bankomatu...

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Za nas koji imamo 6 bankomata u krugu od 5 minuta hoda, itekako.
Plus je dnevno limit 600.000RSD (po srednjem u EUR), 199.000 RSD po transakciji, a 1.000.000 mesecno, PO KARTICI (za dodatnu karticu vaze isti limiti, ali skroz odvojeni, znaci duplo moze od ovoga mesecno sa osnovnom i dodatnom u TB). Skroz druga dimenzija.

Ako nekoga zanima, vezano za EUR na bankomatima, u ProCreditu (menjac ima racun tamo), u svim poslovnicama ima Zona 24, i bankomati za EUR i RSD. Do 1000EUR moze dnevno, ne zna koji je mesecni limit, ako ga ima.
Preko toga moze samo dok je radno vreme uz karticu radnika, sto je kaze bas nezgodno/neprijatno (zbog reda koji ceka kod radnika, za ne-salterske stvari). Plus, ja bas pogledao, oni imaju 7-8 filijala samo u Beogradu! Gora mreza bankomata nego Telenor van BGa :)

Slažem se, i mislio sam da će ići i uplata... Tako sam to nekako skontao, i zato i pomislih da će biti i novih bankomata.

Pa i da ne bude uplata na početku bilo bi OK, samo da se mogu podizati i drugi iznosi osim po 50eur.

Danas sam podigao 50€ na bankomatu Komercijalne banke. Minimum za podizanje je 50€, a dnevni maximum 1000€.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Омогућено на 61 банкомату од 269.Није лоше засад ако се буде даље ширило,ал мене опет нигдје нема у тој рачуници.:D

Nakon 25 dana od podnosenja zahteva za Mastercard debitnu...ljubicastu :)..danas bejah do poslovnice i rekose da ukoliko zelim tu onda moram da otkazem Visa electron paywave...odustao sam ...ne mogu ponovo da cekam i osnovnu i dodatnu ...previse birokratije da bih dobio funkciju placanja na netu

Pa verovatno, da bi ovu povezao sa deviznim, a ne da je ugase

Vec je povezana sa deviznim Visa...mada sve to se radilo u nematicnoj filijali ali oni dobili takav info iz Bg...ko zna mozda i Visi dodaju opciju net placanja [emoji3]

Pa na tom sam i mislio da ti je visa povezana, i da su verovatno hteli nju da odvežu, a da tu novu povežu :)

Ma ima tih sitacija i nelogičnosti kod banaka koliko hoćeš...

Pazi sad, ja sam radnom odnosu preko 10 godina, svaka plata je prošla kroz račun, sve u dan plata.

Sve u komercijalnoj.

Dolazim do situacije, gde mi treba dozvoljeni minus, eto nek ima... Idem u banku, pitam i službenik banke mi traži pored onog zahteva, i 3 poslednja platna listića... Meni to nije problem, ali ? Primio sam preko računa preko 120 plata i sad mi tražiš platni listić ???

E sad u tom lancu komunikacije...meni na salteru rece da bi ugasili visu a dobio master.....sad nemam vremena da se jurim sa njima...imam telenor master za net...nego hteo kad je sve preko kom da i to bude....
U intesi ti npr ne traze listic ...ali ti doneses prosek 3 plate ...i oni imaju te revizije gde sistem sam odredi koliko mozes ...da ne duzim hahah komplikovani su.

21 godinu sam u Intesi (21 godinu devizni, 12-13 godina MasterCard (od prvog dana kada je bilo moguce da se koristi van zemlje, ne secam se kada to bese), ~10 godina Hit racun), skoro 10 kartica trenutno, i imam jedno bas negativno iskustvo (Visa Inspire i konverzija evra u dinare da bi se u evrima naplatilo :)).
A vi ste i dalje u banci gde neke osnovne stvari ne mogu da urade? :)

Menjaju se ...alfi ...imam ja i intesu i kom svaka ima svoje mane i prednosti...
E uzeo sam onu flexiu unikredit...i ode na namestaj [emoji3]
Zar to kod hita ima tu postoji ona devizna partija vezana za visu...zar ne bi trebalo sva ino da idu sa devizne pa sa dinarske...

Poslednja izmena:
Treba, ali umalo su me kostali 60e, da nisu korigovali tu transakciju.
Nisam hteo da probam da li su sredili. Nista mi ne znaci da nju koristim, kada mi MC sve zavrsava i vise, a Visa Electron ako kupujem negde gde zelim sigurnost.

Pricao si o tome ranije ...da je najbolje za placanje visa electron njihova u ino...
Nisam je ni ja probao ispire za ino placanja...mastercard jesam odlicna je...

Pa na tom sam i mislio da ti je visa povezana, i da su verovatno hteli nju da odvežu, a da tu novu povežu :)

Ma ima tih sitacija i nelogičnosti kod banaka koliko hoćeš...

Pazi sad, ja sam radnom odnosu preko 10 godina, svaka plata je prošla kroz račun, sve u dan plata.

Sve u komercijalnoj.

Dolazim do situacije, gde mi treba dozvoljeni minus, eto nek ima... Idem u banku, pitam i službenik banke mi traži pored onog zahteva, i 3 poslednja platna listića... Meni to nije problem, ali ? Primio sam preko računa preko 120 plata i sad mi tražiš platni listić ???

Pa to je procedura banke, ne moze sluzbenik da zazmuri na to, jer bi on bio odgovoran za propust u radu u slucaju da se nesto desi. Imas onu Master uz set racun i na njoj mesecni limit - s obzirom na to da ima odlozeno placanje 30 dana, to ti moze sluziti kao zamena za taj dozvoljeni minus (inace medvedja usluga, jer je "drzava" naterala banke da dignu kamate na to zbog prezaduzivanja, pa je razlika izmedju dozvoljenog i nedozvoljenog minusa manja od 10%)

Poslednja izmena:
Nisam ja ni pisao o službeniku već o procedurama... o nelogičnostima...

preko 120 plata primiš preko tog i tog računa, i traže 3 listića... Kao da sam se prvi put pojavio pa eto, daj listiće

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno