Šta je novo?

Komercijalna banka

Meni je tražilo, da ukucam kao što je i na kartici, tako mi je i kad mtel dopunu uplaćujem

Probaj ...

Ljudi, zanima me da li može da prodje na netu placanje bez č ć đ itd u imenu vlasnika kartice ? Da li moze da se ukuca c c dj ili slicno i da prodje ? Mastercard kreditna je u pitanju.

Moze i to vazi za sve kartice. Jedino nisam siguran sta se kuca umesto đ - d ili dj.

Hvala. Fora je sto je strani procesor na sajtu pa ne moze ć da se kuca :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Alfa ne zna ;)
Bio do banke, da spojim visa karticu ovu novu, sa deviznim...

Pošto nisam bio u matičnoj, može i u ovo, podnosi se zahtev, i to pisanim putem, oni sve to skeniraju, i šalju u matičnu mailom. Onda matična šalje službi koja radi sa karticama...

a ti, ili mi, na praznom papiru, pišeš zahtev, koji ide ovako...
Zahtevam da se visa kartica broj (on ili ona) izdiktira broj, poveže sa deviznim računom broj ... potpis i to je sve.
Ne verujem... Za nešto što se svugde podrazumeva, kod njih se piše referat i šalje u matičnu (što opet verovatno samo kod njih još uvek postoji).
Čim nađem malo vremena, skoknuću ipak ipak direktno do matične. Sigurno tamo mnogo brže ide zatvaranje računa.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
[emoji23][emoji3]

Desp voli da se muci :)

Poslednja izmena:
Pročitah ovde na temi da Kombank ima bankomate na kojim može da se podignu EUR. Koji bankomati Komercijalne banke isplaćuju EUR?
Pitao sam ove u Kombank da li imaju bankomate za uplatu u gotovini na račun i odgovor je da nemaju.
Poštovani gospodine ****viću,

Za sada na našim bankomatima nije moguće izvršiti uplatu.

Srdačan pozdrav,

Kontakt centar: 0700 800 900 i 011 20 18 600

Evo nek ostane zapisano

24e7a6f3a541f5b3e15fb9245863c7ba.jpg

Pih, nece moci uplate.

Полако,не може преко ноћи:) и ово је добро.Уплатиш у пословници засад.Него мене интересује на којим ће то банкоматима бити омогућена исплата.Надам се да ће бити разумнији с њиховим распоређивањем по Србији него ТБ,бар у неко скорије вријеме.

Raiffeisen reklamira na salteru da moze na bankomatima da se uplati/podigne uz Visa Electron (pretpostavljam da moze sa istom i sa/na devizni). A oni vrlo slabo pokrivaju tim bankomatima.

Mislim da ce ti KB sporo :( Mozda malo rasirenije od TB, koji su se fokusirali oko Kneza sa >10% ATMova ;)

Hm, zar nismo rekli da RB trenutno ima bar 23 mashine u Beogradu sposobne za sve operacije. :)

Nece svakako na svim bankomatima, bice dobro da bude i na svakom trecem.

Znaci vreme je da im izboxujem i besplatnu VE.

Povezan devizni sa visa karticom, barem tako kažu...

Proveriću uskoro...

Marko J -
Bejah oko 12h do KB .. iskustvo :
- nisam morao da pisem nikakav zahtev .. ona je popunila obrazaca za povezivanje deviznog sa Visa electron paywave ..potpisao i vec su je povezali sad proveravah.
povezuje se i osnovna i dodatna
- povezao MASTERcard standard odlozeno placanje sa deviznim takodje .. tu nisam morao nista ona je kroz sistem to odradila i to su aktivirali sada.
- podnezo zahtev za izdavanja Visa one&only bice gotova do petka ..
sve radio u ne maticnoj filijali ...

Vidiš, meni su tražili da ja popunim jedan zahtev za visu. On drugi, pisao sam već... da povezao sam i ja mc

kako si proverio ?

znam zato sam i to iskucao kuci odstampao i cekao da mi zatrazi hehehe ali nisu \-0 .. na ebanku .. sve se vidi da su povezali a i potom kontaktirao digitalnu ekspozituru ..
i jos na obrascu primetio da ima stavka .. ali to cekaju garant da uvedu uskoro da moze i da se poveze komepay kartica sa deviznim .. ali to mozda u skorije vreme

Baš sam i ja gledao na ebank... al ne vidoh... pa je radio chat, kaže sve ok...

sad samo da krenemo da trosimo pare sa deviznog hehe a posto sam na odmoru to ce i da bude hehhe

Probao i sve ok. Radi. [emoji106]

Evo koji kurs obračunava Komercijalna banka kada se plaća karticom u inostranstvu. Naravno, ako plaćanje ide sa dinarskog, kao što je i moralo do skoro.
Konkretno, iznos je bio 66eur.
IMG_20170621_215802.jpg

Poslednja izmena:
Ima li neko AIK ili UniCredit Visa Electron dinarske da proveri kako je kod njih?

To je mozda i bio za devize na taj dan ;)

Jeste, prodajni, ali ne onaj iz aplikacije kada se radi kupoprodaja, već onaj "najcrnji" kurs :)

Nazad
Vrh Dno