Daj ne zezajNema veličanja alfa, samo realno...
Telenor banka uvede slanje na broj, za 2 nedelje kombank, uvede slanje na bankomat...
Bankomate su imale mnogo vece banke pre TBa. I dan danas ih neke imaju vise od TBa, samo ih ne reklamiraju toliko, jer nisu svi takvi.Od kad je Telenor banka krenula, kombank je odmah krenula u akciju promenja je mbank, app, e bank, dosta se modernizovalo, imao si jedan račun i to je to, a sad, u kombank, ima i besplatan za mlade, ovi set nekoliko, pa kurs evra za set, evo sad se vezuje dinarski sa deviznim, može i mastercard sa odloženim... evo sad ubacuju bankomate za evre, mnogo stvari su ih naterali da urade... to je poenta moje priče, i prvog posta danas ovde, za koji si se uvatio
A koja banka ima najviše devizne štednje ?
Bankomate su imale mnogo vece banke pre TBa. I dan danas ih neke imaju vise od TBa, samo ih ne reklamiraju toliko, jer nisu svi takvi.
Sto se tice mBank/eBank, trebalo im je 2+ godine da uvide da im odlaze klijenti zbog toga, i jos 6+ meseci da odrade onda nesto? Ne verujem. To je vec moguce, ali ne verujem ni 0.1% sanse da ima.
Ne znam ko ima najvise stednje, mislim da se to i ne publikuje direktno. Ima pasive, aktive, kapital, itd., ali nisam trazio stednju.
Po nekim pricama pre 3 godine je Intesa bila, kao i sve godine pre toga.
Nadam se da ne mislis da je Telenor![]()
Kojih uslova za Hit? Nista nije menjano, mogla su nezaposlena lica, ako na to mislis?TB nije bila trenutna pretnja za konkurenciju ali je inovativnim uslugama i cenom uticala i ubrzala digitalizaciju sektora.
Setimo se samo decembra 2014. i Inteze, i njene izmene cena ebankinga i uslova otvaranja HIT racuna.
Za sta?Nije telenor,nego ova banka za penzionere, kako ti kažešMnogo si me uvredio
ProCredit i UniCredit su imale bankomate za uplatu/isplatu evra pre nego sto je Telenor kupio KBC, a kamoli pre nego sto je poceo sa radom.Alfa pričamo o bankomatima, za uplatu isplatu evra
TB nije bila trenutna pretnja za konkurenciju ali je inovativnim uslugama i cenom uticala i ubrzala digitalizaciju sektora.
.
Ovo su sve previse sitnice, koje samo cupate da bi izgledalo da je TB nesto bitno pomerio. U stvari, upao je u dobro vreme, kada je vec bio planiran pomeraj u Srbiji. I propadaIntesa HIT su mogla nezaposlena lica uz polaganje 200eur depozita, nemoj da preskačes tu sitnicu.
Cak je i konzervativni Raiff dozvoljavao paket racun nezaposlenima bez kreditnih usluga.
BI Osnovni racun je mogao mBank ali za 50din mesecno, placala se mesecna pretplata.
Gde sam rekao da su svi bili?Drugo, imam nekoliko UC bankomata u blizini i nijedan nema CASH-IN. Sto znaci vise je bila exkluziva pojedinih poslovnica nego fundament u poslovanju.
Cekaj, koju Visa karticu si povezao sa deviznim, Paywave ili neku drugu? Ja sam bio danas da se prijavim za Aktiv set, bas zbog te opcije, daju i besplatnu MC (bez troskova odrzavanja), pa me je ubedila da i to uzmem, iako ne znam sta ce mi. Ako mora posebno da se naglasi da se povezuje, da to odradim kada budem isao po karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari