priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
MR.BIG je napisao(la):Dajte neki link za taj ONES!!! Ili Google ne moze da nadje ili mi je DecaDurabolin sprzio mozak!!!
http://shop.traxdata.fr/boutique/liste_rayons.cfm?code_lg=lg_us
MR.BIG je napisao(la):Dajte neki link za taj ONES!!! Ili Google ne moze da nadje ili mi je DecaDurabolin sprzio mozak!!!
J Lo je napisao(la):ehe ja sam ladno poceo da rezem iz Total commandera ,) Totalno su kul plugin-ovi :smoke:
Thunderdome je napisao(la):Noviji tc pita sam da li hoćeš da instaliraš plugin kad otvoriš zip ili rar fajl koji sadrži određeni plugin.
Ili na stari način: kopiraš sve fajlove iz tcburner093.rar u Program Files\Total Commander XP\Plugins\FS\TCBurner\ (Ostavi desni panel tc na Plugins\FS) i onda ideš na Configuration - Operation - FS-Plugins - Add.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Otvori dropdown listu sa Alt+F1/F2 i "iskopiraj" fajlove za rezanje u foldere na virtuelnom uređaju.
florentiu je napisao(la):Da li neko zna gde u ONES mogu da pronadjem opciju da napravi "New Folder" na disku na kome hocu da narezem stvari? Da li postoji ta opcija da se napravi folder da bude samo na CD ili DVD a da ne bude HDD, nero i ostali imaju tu opciju.
Ova opcija mi je jako zgodna radi sortiranja fajlova.
Pozdrav!
Calibra 4WD je napisao(la):Hvala svima na pomoci,plugin mi se veoma svidja,tek sad vidim koliko je dobar TC,priprema CD-a mi traje duplo brze nego li u Neru.
Sasvim moguce da Nero sutnem u stranu,posto iovako ne koristim ni 10% progamcica koji dolaze uz njega
florentiu je napisao(la):Kako u ONES da uradim Continue Multisession disk.
Pisalo je da je CD appendable ali posle snimanja druge sesije prva je nestala.
Gde gresim 🙂
E odlično, onda nam javi. Baš me interesuje.Geek_master je napisao(la):Probao sam TC plugin, super je, kad narezem neki dvd pusticu skenove da vidim kakav je kvalitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari