Corey
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2005
- Poena
- 319
Neka ostane kako je sada.playahater je napisao(la):isto takodje :-devil-:
Nego .. oce li Alcohol konachno da krene da reze sve zivo ili samo image ???
Neka ostane kako je sada.playahater je napisao(la):isto takodje :-devil-:
Nego .. oce li Alcohol konachno da krene da reze sve zivo ili samo image ???
okmijun je napisao(la):a isto to mi se cini i za Easy, da je bolje citljivost nego kod nera
Geek_master je napisao(la):losije reze...Ne mnogo losije...ali losije.
Geek_master je napisao(la):Naravno, nero je socijala, losije reze i dvdove i cdove. Ne mnogo losije, uglavnom je to neprimetno, ali losije.
filipenko je napisao(la):Ne kaze se losije nego gore
driver je napisao(la):Razliku izmedju programa nisam provalio, bez obzira o kojim medijama je rech, neko se ovde opasno tripuje ili lozi na neke tekstove sa neta...I to ne pricham za PC, nego za PS2 gde se svaka oscilacija u kvalitetu snimljenog diska primecuje...
driver je napisao(la):Shto se tiche Easyja, probao sam sedmicu i ne radiPrska mi posle nekoliko minuta samo otvoren program...Nero je ono shto se zove stabilnost i brzina/lako korishcenje,
driver je napisao(la):a alcohol sluzi samo u specijalnim uslovima kada je potrebna 100% tachna kopija u image...User interface mu je verovatno najgori u istoriji...
okmijun je napisao(la):pa sad....taman toliko losije da ako je rezac losiji i cd los
e onda mu zaprzi corbu
ovo sam stvarno licno primetio i dugo mi je trebalo i da prihvatim ("kakve veze ima cime je rezano")
filipenko je napisao(la):Ne kaze se losije nego gore
zilet je napisao(la):Ali pazi prihvatam samo argumentovano objasnjenje. Glavni problem je shto sam uredjaj reze.. a software vam daje interfejs..
A vi me opovrgnite ako smete![]()
driver je napisao(la):nije softver samo interfejs
Geek_master je napisao(la):Pazi... nije softver samo interfejs. On ipak treba da baca neki konstantan stream rezacu, i da nonstop koristi odredjene instrukcije rezaca.
zilet je napisao(la):Obzirom da postoji propisani standard snimanja na sve optičke medie svaki software radi istu stvar. E sad ono što može da bude različito je to što je kao kod MSI-a moglo da se recka tako da se kao ispiše neki tekst po disku ali ništa više. Razni softveri pružaju drugačiji pristup korisnicima i drugačiji interfejs. DLL-ova za rezanje možeš da skineš džabe koliko hoćeš. Inače ne mogu ja da napišem sad softver koji će na 4x disku da nareže to na 12x i da to bude čitljivo.
Thunderdome je napisao(la):Kod doticnog tipa sve puca i ne radi nikako. Ja sve lepo podesim a on zezne ponovo.
Pazi kakav je nero:
Geek_master je napisao(la):Koga interesuje kako cita kanta, na tom krshu dobro ista radi.
driver je napisao(la):Ochigledno imash neku od krsh verzija...Meni se ovo u 6.6.0.0 josh nije desilo, koristim ga otkad se pojavio...
I mogu da ti kažem da je taj engine vrlo brz!ZoNi je napisao(la):...a cesto koristim i "XP burn engine"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari