Šta je novo?

kojim programom režete?

Kojim softverom spaljujete svoje diskove?

• Alcohol 120%

Glasovi: 46 10.9%
  • Nero 5

Glasovi: 23 5.5%
  • Nero 6

Glasovi: 369 87.6%
  • Easy CD Creator 4 / 5 / 6

Glasovi: 9 2.1%
  • Easy Media Creator 7

Glasovi: 9 2.1%
  • CloneCD / CloneDVD

Glasovi: 30 7.1%
  • Ashampoo Recording Suite

Glasovi: 4 1.0%
  • Stomp / Sonic RecordNOW

Glasovi: 2 0.5%
  • CDRWin

Glasovi: 3 0.7%
  • GNU command-line alate (mkisoft, cdrdao...)

Glasovi: 3 0.7%
  • Mogućnosti ugrađene u Windows XP

Glasovi: 6 1.4%
  • Nešto levo...

Glasovi: 20 4.8%

• Ukupno glasača
    421
Nero 6.6.0.1
Odradjuje posao, mada ni starije vezije nisu pravile probleme. Jedino su mogli malo bolje da objasne rezanje umixovanih audio cd-a, a ne da kopam po netu uputstvo.

nero 66.0.3..ok je..mada sam jedno vreme zavoleo cd xp burner pro 3

Ja se vratio na 6.3.1.6, jer 6.6.0.0. nije hteo da radi jer je suvishe mator (po njemu). Sta treba ovaj prvi da kaze!?

Mozda nisam napomenuo, prebacio sam se na 6.6 dva dana posle proslog posta :).

gx-x je napisao(la):
sto ? jel uspesno rezes diskove sa CD-ROM-om ? :D

Zamalo da opsujem.
Pazi kada sam znao da ce neko pomisliti da sam glup, a i lud.
Valjda znam sta pricam, razumem se u tehniku. JA sam uspeo da maxell-ove dvd cd diskove od 8x narezem na mom dvd-rom-u na 32x. Provereno radi, a ni jedan do sada nije puk'o.

@dr. hannibal:

sta ti je covece, napravio sam salu, nisam mislio ozbiljno :)

PS. a koji je to DVD rezac koji reze DVD u 32x ? i kakvi su to DVD-CD diskovi koje pominjes ? (kad si vec reko da nisi ni lud ni glup, molim te mi pojasni ona dva prethodno navedena pojma) :D

2 gx-x

Prve tri recenice su citati Vese77 sa ES-a, doduse 2. i 3. su malo modifikovane. Sto se tice tvojih pitanja, forumski vrsnjace, ne citas pazljivo. Ne radi se ni o kakvom dvd rezacu, vec o dvd-rom-u sa kojim mozes da rezes dvd cd diskove od 8x na 32x. Da si pazljivo procitao sta je Vesa77 pisao, znao bi kako to da uradis. A dvd-cd diskovi... pa, to ti je najnovija tehnologija.

:smajlikojisedrzizastomakiumireodsmeha:

Pojasni nam tu tehnologiju gde dvd-rom reze dvd diskove bez rezaca?
Kako izgledaju ti "dvd-cd" diskovi?

Poslednja izmena:
@Hannibal Lecter
Jaoo dobicu glavobolju. Kakvi bre DVD-CD diskovi. Sta si duvao u zadnje vreme. Imas li ti pojma od cega su to skracenice, bez ceprkanja po googlu za odgovor. Nadam se da imas lepo objasnjenje za ove gluposti koje si napisao.
P.S, Jeste culi za flash USB disk sa 6450rpm :d.

Alcohol za igre, Easy CD Creator za muziku i Nero za sve ostalo ;)

Hannibal Lecter je mislio da kada dvd+rw ili dvd-rw medije u nero-ovom in cd-u formatiras da se ponasa kao neka particija i da sa obicnim dvd romom moze da se pise po tom mediju sto naravno nije tacno jer za to ipak treba rezac.Tako su mu odgovorili na elitesecurity forumu tj. ljudi su cak i probali iako su znali da nema sanse da radi.

BTW A ako je pod dvd-cd diskom podrazumevao dvd+r ili dvd-r medij onda je i fizicki nemoguce da ga nareze na tolikoj brzini jer bi se pri tome motor dvd-roma(posto kaze da je sa njim rezao) morao okretati na 20000obrtaja/sekundi sto bi donelo do pucanja medije, a i ne verujem da bi i kada bi moglo da se takav motor okrece na takvoj brzini.Nije ni cudo sto je max za dvd standard 16x.

Hanibalu posalji sliku toga dvd-cd medija da vidimo sta je to u pitanju...

je'l neko od vas probao DiscMaster, besplatan program za rezanje koji podržava i Copy Disc2Disc (prepoznaje + i -, radi multisession itd.)
instalacija je teška 12MB, našao sam ga na www.download.com, a koliko razumeh treba neka registracija

Poslednja izmena:
Eeeee, nemoj sad da se izvlacish :d

Glupa ti sala...Da se nadam da jeste...

upravo sam se nakacio na net (cable) preko TV tunera. :D Ne treba modem uopste :)

Da ste uradili domaci, tj. procitali thread na ES forumu koji je otvorio Vesa77, od samog pocetka bi vam bilo mnogo jasnije. Ovako jedino sto mogu da vam kazem - sedi jedan.

off topic
gx-x je napisao(la):
upravo sam se nakacio na net (cable) preko TV tunera. Ne treba modem uopste
Nemoj zezati. Aj' daj objasni kako si to izveo. Sutra, ranom zorom, idem da kupim TV tuner, i da izbacim modem iz masine.
on topic

gx-x je napisao(la):
upravo sam se nakacio na net (cable) preko TV tunera. :D Ne treba modem uopste :)

:D :d :D

Hannibal Lector, ako nesto ne znas onda cuti, kad te vec provale onda priznaj.

Jao koji sam ja tupan - kupio sam nedavno DVD snimac; a tek sada saznajem da sam mogao snimati DVD-CD pomocu starog LG DVD rom-a. Mogao sam da ustedim velike pare.

Nema nam druge bez da svi vratimo DVD snimace i da rezemo DVD-CDe na DVD rom-ovima; a za pare koje dobijemo od povracaja DVD snimaca u radnje dje smo ih kupili, da kupimo brdo praznih DVD-a... i da ih snimamo na DVD rom-u.

:wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno