Geek_master je napisao(la):Imash vec gomilu threadova o tome, pa potrazi malo. Easy ima bolji kvalitet rezanja od nera, njegovi diskovi imaju manje gresaka. Naravno razlika nije velika, na dobrim rezacima / diskovima se ne primeto u praksi. Na losim diskovima se primeti itekako...
andjelkoyu je napisao(la):Mene bas briga za statistiku, u Easyju postupak rezanja ide zaista "easy":
Nero Express ne bih da komentarisem...
andjelkoyu je napisao(la):Nemam nameru da se sa bilo kim raspravljam oko trivijalnih stvari tipa koji soft koristiti -najmanje sto zelim jeste da drugima solima pamet. Nemam ja zivaca kao neki memberi na forumu. Samo sam pokusao da argumentovano objasnim svoj izbor u prethodnim postovima iznad i nista vise - nisam generalizovao stvari posto tol'ko zatucan nisam.
Ako vec nisi procitao moja 2-3 posta iznad gde sam naveo neka zapazanja i ako ti to objasnjenje nije bilo dovoljno, vrati se 9-10 meseci unazad, uhodi moje zombi-postove i tamo potrazi odgovor. Ne volim da se ponavljam. Bar ne previse da ne bih postao dosadan.
A Nero seXpres ne komentarisem posto doticni i ne koristim.
Rezime: Imam Nero 6.6.0.1, imam Easy 6 - koristim oba. Za razlicite stvari jer sam sada tako vec navikao i savrseno mi odgovara. Radi.
Ser_Zile je napisao(la):ma necu ni ja da se svadjam sa tobom i prepirem samo lepo reci da ti vise odgovara interfejs u Easy-u nego u Nero-u kao i optiplex-u i da razlike u narezanom nema i kraj (bug verzija se desi svakom tako da to ne moze da bude presudno u izboru). za nero express sam mislio da znas nesto sto ja ne pa reko da cujem misljenje i iskustvo...
@opti: ma u pravu si i verbatim je los medij :d
samo bi mogao da napises sta je to zbog cega si progledao mozda jos neko predje na easy-ja mada sumnjam.
Stvorenje je napisao(la):Čudno da se Driver nije javio pošto ima velikoooo iskustvo sa rezanjem.![]()
OptiPlex je napisao(la):Ti jedino i mozes da se svadjas jer nista od toga nisi ni probao :d Progledao sam jer je za razne lose medije koji su u pocetku jedini bili dostupni za ~70 dinara (dok je Verbatim bio 140 dinara) Easy bio majka. Na istom pisacu sa istim firmverom Nero ili ne dopusti pisanje uopste ili napravi neku gresku na sredini zapisa i disk ode u djubre, dok je na Easy-ju sve bilo ok.
I nikad nisam tvrdio da je verbatim los vec samo da je neisplativ, sto je 80% vremena i bio.
Btw sto se mene tice niko ne mora da predje na easy-jaMeni je sasvim lepo. Ne shvatam zasto smatras da mi ovde propagiramo nesto.
P.S. da si pratio tredove na temu rezanja video bi da razlika u kvalitetu zapisa na diskovima koji su rezani iz Nera i Easyja postoji. Ona je izuzetno mala, i ne utice na citljivost dobrih diskova, ali postoji. Cak smo i slike kacili. No dobro, indijanci i sluze da upadnu tu i tamo u neki tred :d![]()
OptiPlex je napisao(la):Ja mozda jesam tvrdoglav ali ti non stop upadas u rasprave bez ikakvog smisla, ili da kazes kako je verbatim keva ili kako "ne razumes nas malobrojne izgubljenike koji koristimo to i to" a da pritom nista od toga nisi ni probao...i sad ti kao ispadas pametan a mi smo ludi ? Ne, stvar je potpuno drugacija...
Ser_Zile je napisao(la):sto se tice verbatima tu mi stvarno nisi jasan ali dobro imas neku kalkulaciju koja ti odgovara...
a sto se tice ovih programa tu si u pravu i sad kad procitam ovo gore sto sam napisao vidim da nema veze sa onim sto sam hteo da kazem :trust:
ajde pozdrav i da nam taj verbatim sto pre pojeftini jer ovako se ne moze jos dugo
p.s.kolka je ta razlika kad se reze sa P108 8x na Rhodinm (TDK002) medijima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari