Hoću, ali...Neka je sa srecom!
I napisi malo iskustvo sa B9.
To ce najverovatnije biti i moj izbor samo 55".
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
... tek za 15ak dana.To je prava stvar, 65ica OLED za ove sa budžetom ili RU8002 po meni sledeća opcija za ove sa nižim. Koliko je izašao B9? Jedina zamerka je nemanje 5 godina garancije ali bože moj zažmureo bih [emoji4]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Evo još jedan da se uključi u kupovinu tv-a…
Osnovno: veličima 65“ ili 75“, budžet 160k din(ili malo više)
Upotreba: kablovska (EON uredjaj) i pre svega, 4k filmovi (preko Xbox One S) kvlitetniji (remux), i igrice (pošto će biti tu konzola, ali zanemarivo u odnosu na filmove).
Moji trenutni utisci:
Oko 75“ ima manje dilema, pošto je i izbor manji
1. Sony KD75XG8096BAEP (160k din)
2. Pa i nisam našao nešto zanimljivo…
Kod 65“ je mnogo veći izbor:
1. Samsung QE65Q60TAUXXH (150k din)
2. Sony KD65XG8505BAEP (143k din) bolji od xg80?
3. Sony KD65XF9005BAEP (150k) model za 2018 valjda, ali kvalitetniji od xg80 i xg 85?
4. Samsung UE65RU8002UXXH (110k din) cena/kvalitet OK?
5. predlozi…
Ovaj RU8002 za tu cenu čini mi se da je najbolja opcija, ali nisam siguran u dostupnost, iako kažu da ima na stanju….
Predlozi, sugestije?
...i sada ga Sony zvanicno reklamira kao TV stvoren za Playstation tj sve svoje televizore sa FALD osvetljenjem, X1 procesororm i Triluminos display tehnologijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
B9 je model za 2019. godinu, nevezano za verzije. al' neka te dobro služiHm, ja mislim da svi modeli za 2020tu imaju 5 godina.
Ovo je SLA verzija. Malo se razlikuje se od PLA koji je bio prošle godone.
3. Sony KD65XF9005BAEP (150k) model za 2018 valjda, ali kvalitetniji od xg80 i xg 85?
Đe ima za ove novce?
Nemojte se ljudi prevariti kao ja, domaće radnje uvaljuju najstrašnije ovih dana. Prodaju izložbenu robu na akcijama.
Čitajte malo teme o pravima kupaca, izgleda da je u Tehnomaniji jako teško ovih dana ostvariti garanciju pa i to imajte u vidu.
Sem kontrasta sve je na strani lg-a.Koji od ova dva kupiti? Samsung QE65Q60RATXXH ili LG 65SM9010PLA . Cena je tu negde za oba.
Šta onda raditi?
Da li su Madjari sigurnija opcija, bar po pitanju korištenih kao novih ?
Madjari i garancija - kakva je trenutna situacija za Lg, Samsung i Sony?
Sem kontrasta sve je na strani lg-a.
Pa ovo je u ceni oleda.
Ja videh cenu od 220k za ovaj nanocell.Ne, 1500E ili 180.000 din. Ja nisam video oled za te pare.
Sto se tice oleda, b9 je oko 250k. Ne znam koliko traže madjari.
Izlozbeni primerci najverovatnije.https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/samsung-smart-televizor-ue82ru8002uxxh.html
Čini se dobra akcija?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari