LG i Samsung redovno imaju akcije gde nude 5 godina garancije. Ja sam moj LG uzeo u jednoj od tih akcija. Samo se treba malo strpiti sa kupovinom.
Ali nije ni sve u garanciji. Hisense je budžetski izbor i ako neko nema za više sigurno je bolja kupovina od VOXa, Tesle i sl. marki. Ali je i realno iza LG, Sony, Samsung televizora. Tako da ko može da izdvoji nekoliko crvenih više u istoj klasi bolje da kupi LG (npr) nego Hisense.
Gde stoji taj model ? Na gornjoj ili na donjoj polici?Slazem se sa savetom....Sta si na kraju uzeo ako nije tajna?Ovo iznad je šala i napisao je najveći šaljivdžija teme. Pogledao sam Hisense sve modele izložene u Emeceti, ništa posebno, razočaran sam totalno i najskupljim modelom. Onaj njihov UI je kriminal.
Savet za sve, nađite prodavnicu gde su izloženi TV i uključeni modeli koji vas zanimaju, ponesite par USB sa istim materijalom, zamolite prodavca da pustite USB. Kada su blizu TV razlike se lepo vide. To je moj savet za biranje, jer posle ove teme ništa nisam znao šta da izaberemo osim ovom starom metodom.
Ja sam ga juče kupio, doplatio 2.000 za dodatnih 2 godine garancije. Znači 4 ukupno.Trebalo bi da je 5g garancije za kupovinu do kraja avgusta i za 43UM7450
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Za svakodnevnu upotrebu i serije/filmove LG 43UM7050PLF ili Hisense H43B7500? Totalno razliciti televizori u svakom pogledu, jedan je IPS drugi je VA. Ima ovaj LG kod madjara za 300e
Hisense je bolji, takmac tom hB7500 je 43UM7450 serija, ispod koje ne bih isao sto se tice LG!!!
Hisense ми има лепши дизајн...
Колико је тај Тизен баш бољи од Виде?
Izgleda da je nestašica ovog lg modela, čak i na kp.
Nude mi LG 43UN74003LB po sličnoj ceni. Da li vredi uzeti ga?
Ne kapiram razlika u ceni ti je 20-30e kp vs domaca radnja ,ako ides na ips obrati paznju na model iznad samo u verziji od 43 inca philips
@envoy
sad ti je bar malo jasnije zasto su skuplji televizori skuplji![]()
naprotiv, ne šali se uopšteOvo iznad je šala i napisao je najveći šaljivdžija teme.
kakva tvrdnja... to dosta zavisi i od klase u kojoj je model. što je viša klasa to je bolje procesiranje za upscalesto se tice upscale na 4k, svi brendovi to rade vise manje odlicno.
i Android je LinuxSamsung je Linux, opet bezveze iako verovatno radi dobro.
taj OS je naslednik Firefox OS-a, takođe LinuxOstalo ne vredi ni komentarisati, ima Panasonic neke malo solidnije serije ali su oko 100k i imaju neki njihov raspad OS.
JVC i Toshiba-u za Evropu radi turski Vestel, a Sharp neka slovačka firma.JVC je isto djubre kao Sharp, nekada veliki japanski proizvodjac, danas kineska konfekcija.
u Evropi je 100Hz, ako se ne varam. uglavnom, prati na koliko Hz je struja (u Severnoj Americi je 60Hz)Jedini sa dobrim uglovima, dubokom crnom, realnim bojama, 4K u 120 Hz i dobrim odzivom je OLED.
tako se uglavnom i reklamiraju/prodaju današnji televizori, sa dodatkom da je moguće pratiti vremensku prognozuMeni zapravo ne treba televizor za gledanje televizije. Treba mi youtube/netflix/amazon/igrice multimedijalni ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari