Q70 je bolji, ali daleko od toga da je Q60 los televizor tako da bez brige, pogotovu sto je ovaj drugi znacajno veciPre nekog vremena sam bio u prilici da za vrlo sličan novac (200e razlike) kupim Samsung QE65Q70R ili QE82Q60R. Izbor je dakle manja dijagonala a kvalitetniji model (65" Q70R) ili veća dijagonala a manje kvalitetan model (82" Q60R).
Odabrao sam drugu opciju i znam da je sad kasno, ali me zanima vaše mišljenje o tome da li sam i koliko pogrešio.
Imam 49UJ7507 kupljen decembra 2017.Drugi nije moj licno! Ima ovde jos ljudi su clanovi foruma, a bave se servisom televizora pa pitajte njih! Okrenite servis i recite da vam na SBB preko HDMI nema signala i odmah znaju o cemu se radi!
Meni je simptomaticno sto se sve desilo nakon isteka garancije, ne kazem da mozda ne bi stradao i neki Hisense, ali poucen tim iskustvom sam isao na televizor sa 5 godina garancije, nisam odgovarao coveka da ne kupi televizor, samo sam rekao da obrati paznju na 5 godina garancije, ako uzima LG i saceka neku akciju, jer je to bitan faktor!
Od skoro sam vlasnik sm8200, ne znam sta da kazem podeljena su mi misljenja, boje su zaista zivopisne i odlicno imaju zasicenje, medjutim jedino mi nekako uvek fali kontras verovatno zato sto nije VA panel vec ips, uglovi gledanja su ok pristojni i svakako bolji nego kod VA panela, sad mnogo zavisi od toga dal ces tv da gledas vise po danu ili u mraku..... Na kompjuteru po meni sve radi odlicno nisam neki strucnjak ali ne primecujem lag sve je odlicno,, operativni sistem web os je odlican nikad nije zakucao sve radi perfektno za sada, ako imas bas neko odredjeno pitanje, izvoli pitajLjudi, sta mislite, da li ici na LG SM8200 seriju od 49" ili UM7450 od 55" za iste novce ?
Razumem da je sm nanocell a um "klasican" itd, iscitao sam temu i ovde i na par stranih foruma ali nikako da dodjem do zakljucka.
Izbor je pao na LG zbog daljinca i garancije od 5god s obzirom da cu tv kupiti tj naruciti koliko vec veceras/sutra online.
Budzet je 80k.
Oba tv-a su entry level, ne znam da li ima uopste razlike pa razmisljam, da li svakako ici na sto vecu dijagonalu ?
Sport se ne gleda, uopste. Filmovi, serije sa NAS-a i online (netflix, yt itd).
Uzimao sam u obzir i philips pus7304, kod sonija ne mogu da pohvatam sta je sta a njihovi displeji mi se najvise svidjaju medjutim na ceni su. Samsung nisam preterano zagledao, ne znam zasto, bez nekog posebnog razloga.
Tako da, prakticno mi treba neki info da li smatrate da je bolje ici na nanocell iako se nece igrati na top tv-u ...ok mozda WoT u vrlo, vrlo retkim situacijama i nece se gledati sport, pa mi nije bitan input lag, refresh 120HZ i ostalo.
Ali mi jeste bitan kvalitet slike. Da li bi prelaskom na nanocell dobio bolju sliku, to nisam mogao da zakljucim na osnovu recenzija![]()
Moj drug je juce kupio 49SM8200 za 65k i platio karticom na 12 rata. Ima i dalje na sajtu istog prodavca po toj ceni.Ljudi, sta mislite, da li ici na LG SM8200 seriju od 49" ili UM7450 od 55" za iste novce ?
Budzet je 80k.
Да ти није Еон бокс сј..ао HDMI?Imam 49UJ7507 kupljen decembra 2017.
Meni je crkao jedan hdmi (ljubičasta slika) pre godinu dana, ostala još tri.
Juče počeo da treperi još jedan hdmi ulaz isto ljubičasta, upalim ugasim radi normalno. Danas se javio sneg na trecem ulazu, ugasim upalim radi.
Pre mesec dana prešao na EON.
Istekla garancija od dve godine ali sam iskukao onaj produžetak na pet, imam mejl potvrde.
Razmišljam se da li da čekam da pocrkaju svi i da reklamiram ili da kupim ploču za ovaj moj (70€ na kp) dok je još ima i zamenim sam kad više nemam ni jedan upotrebljiv.
Jel neko ostvario garanciju nakon dve godine na osnovu ovog produžetka? Ko je u Nišu ovlašćeni za LG?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari