Hisense je firma koja pravi Tesle. To sto ti nisi cuo za nju a radio si sa tehnikom je samo tvoj minus. Odlicna je firma i ogroman je proizvodjac. Ja bih pre uzeo njih nego Toshibu koja se raspada po savovima.Moguce drug, ako ja nisam cuo za hisense ne znaci da nije poznata... Jesu fox, vox kung fu, slazem se ali Lg nije, recimo i ona toshiba mi je privukla paznju, sa njima nemam iskustva... Philips je recimo sad cist kinez i smece, bar ovi jeftiniji. Zato vas i konsultujem, vec 2 godine ne pratim situaciju na trzistu tv-a... Curi nije bitno da li je 32 ili 40".
Kung Fu je kineski proizvodjac za koga niko nije cuo, koji pravi kopije poznatih brendova. Hisense, TCL i Skyworth su giganti za koje se slabo znalo van Kine pre par godina ali danas su to medju 10 najvecih proizvodjaca televizora u svetu. Hisense je drzavna firma i ove godine su bili glavni sponzor svetskog prvenstva u Rusiji, ujedno su znacajno pojacali globalno prisustvo. Hisense proizvodi Sharp televizore koji se prodaju u SAD.
Ti verovatno nisi cuo ni za Vizio, sto i ne cudi. U pitanju je top 3 proizvodjac televizora u SAD, americka firma.
Ovo sto pravi turski Vestel je losije od gore pomenutih kineskih brendova.
Ok to kapiram, nego koliko sam video na displayspecification.com i ovaj 50" UK6300 ima VA panel. Što je verovatno dobro. Mada ne sećam se da LG ima VA panele. Ispravi me ako grešim.Tip panela, a to čini veliku razliku.
LG je IPS panel, Hisense je VA panel. Pisano je više puta u ovoj temi o glavnim razlikama između ta dva tipa.
Ok to kapiram, nego koliko sam video na displayspecification.com i ovaj 50" UK6300 ima VA panel. Što je verovatno dobro. Mada ne sećam se da LG ima VA panele. Ispravi me ako grešim.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari