Jedno pitanje: kako da na ovom mom c530 ukljucim game mode? Sad je na off i uopste ne mogu da dodjem do te opcije, ali je vidim u meniju...
tarmi
ne moras da premotavas film, samo ukljuci poslednju reprodukciju, pa mozes cak
da istekas usb i ponovo vratis, pa pustis i kliknes plavo D i vrati te gde si stao,
meni se desavalo mi prekine film, i kad poslednja reprodukcija vrati na isto on opet prekine, pa sam morao da ga premotam bukvalno na 3x , da preskoci to mesto i onda
nastavim da gledam
Kada će napraviti Samsung C650 sa DVB-T2 tjunerom? ,)Jedno cisto retoricko pitanje - koji televizori imaju DVB-T2 tuner a da se mogu naci i kupiti kod nas u Srbiji?
Pozdrav svima,
zamolio bih Gizmora da mi da mišljenje i savet o kupovini lcd-a, 32", u rangu do 45000 ,plafon 50000.
Ja sam našao Sony televizor LCD KDL-32EX302AEP u tom rangu.kakvo je tvoje mišljenje o ovom modelu?
Koji je izbor bolji između:
LG LCD 32LD320
Samsung LCD LE-32C450
LG LCD 32LD350
Sony LCD KDL-32EX302AEP
LG LCD 32LD350 je fullHD i nema digitalni tjuner , dok ostala 3 imaju digitalni tjuner ali su HD Ready (tako piše u specifikacijama)
Pomoć, trebam se odlučiti do subote ,)
Svi televizori sa oznakom Full HD, HDTV ili HDTV 1080p imaju digitalni tjuner.LG LCD 32LD350 je fullHD i nema digitalni tjuner
Svi televizori sa oznakom Full HD, HDTV ili HDTV 1080p imaju digitalni tjuner.
I to TVB-T/C na žalost većina nema DVB-T2 koji će nama biti potreban.
Imam samsung 32c530, i kad gledam avi film, prekine se na jedno polovini i posto sam gledao do sada tri filma, na prva dva sam uspeo da krenem ispocetka i da premotam taj deo na kome se prekinuo film, medjutim juce nisam uspeo na tom jednom filmu posto kad god premotam on stane na isto mesto! Ne znam sta moze tu da bude problem??? Molim odgovor...
Hoćeš reći da DVB-T/DVB-C kod nema , odnosno neće imati neku upotrebnu vrednost?
Da li ima neko savet koji tv uzeti od 4 ponuđenih? Ili možda neki koji nisam naveo?
Da li ima neko savet koji tv uzeti od 4 ponuđenih? Ili možda neki koji nisam naveo?
Kad pustis film, on ga pusti ispocetka, i onda pritisnes plavo dugme na daljinskom da te vrati tamo dokle si ranije stigao.
Inace ja sam odgledao do sada jedno 5-6 filmova, svi su HD, i do sada nijedan mi nije blokirao.
DVB-C se koristi za gledanje digitalnog programa na kablovskoj, ako je koristiš koristiće.Hoćeš reći da DVB-T/DVB-C kod nema , odnosno neće imati neku upotrebnu vrednost?
prelistaj temu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari