Šta je novo?

Koji telefon uzeti?

KaSp3rSky

Cenjen
Učlanjen(a)
26.12.2012
Poena
169
Uzimao bih do kraja ovog meseca neki android telefon. Sta je u ovom trenutku najbolje uzeti?

Uzimao bih sony, htc, ili samsung (ovim redom) za nekih 200e. Bitno mi je da ima sve sto je bolje moguce (baterija, ekran, kamera...). Znaci odnos cena i kvaliteta, best buy. :)
I konkretno sta mislite o Sony Xperia GO? Ima li neko ovaj telefon? I na kraju, gde su cene najbolje tj gde kupiti?

Poslednja izmena:
Nemoj da te čudi, u proteklih dva meseca sam od nekoliko koleginica čuo kako je "Galaxy najbolji". A juče na predavanju devojka pored mene nosi Galaxy S duos a imala je Core. Zašto si zamenila? "Jer je kocio" :sly:

Jer je cist Android (a i nije preskup). Mada, ne znam zasto im je to prednost cist Android kad maltene svaki moze da se rutuje

Pitanje-sta uzeti do 40e (moze polovno) za sekundarni telefon, mora da je dual sim, baterija bar 3 dana, da nije touch?

Zato sto je on vlazni san polovini ljudi koji ti ga ovde preporucuju a znaju ga iz rewiev-a po netu :)

Znas kako, ja sam se nekoliko puta poigrao tim telefonom, i uvek mi je utisak bio da je prelep i da radi odlicno. A na bivsem telefonu sam koristio vanila jelly bean i na kratko kit kat i kad sam video kako dobro radi na telefonu nize klase, mozes misliti kako je na njemu, a fabricki je "cist" android (kad bih ga posedovao ne bih se mlatio custom romovima, samo root i xposed). Mislim, ti sigurno znas sve ovo sto sam iskucao, nego eto, moje vidjenje zasto je popularan i zasto ga vole. E da, znas i koliko kosta

Mini SIM je standardna veličina, to jest nema sečenja.

Američka firma, proizvodnja u Kini naravno, ciljno tržište im je latinska Amerika. Od jezika u njemu samo engleski i portugalski, srpski nema ako ti je to bitno.

Slobodno uzimaj, video sam telefon na delu.

jel postoji dual sim android sa solidnom kamerom,polovan za do 100e, treba mi za kevu :D ona bi sve idealno,al da je do 100e :D

ispravka,ne mora obavezno android,bitno da je smartfon,ima postpaid megabajte,pa da se zeza malo sa aplikacijama...malo viber i slicno :)

Poslednja izmena:
Koliko znam ZR nije zvanicno stizao kod nas, ako ih ima negde to su primerci ko zna odakle i sa sumnjivim garancijama. Jeste dobar fon za te pare ali ne znam koliko je sada dobra kupovina osim ako se prihvati ta ''garancija'' i kopanje po xda.

Koliko znam ZR nije zvanicno stizao kod nas, ako ih ima negde to su primerci ko zna odakle i sa sumnjivim garancijama. Jeste dobar fon za te pare ali ne znam koliko je sada dobra kupovina osim ako se prihvati ta ''garancija'' i kopanje po xda.

Zašta kopanje po XDA?
Ima na KP skuplji nego u radnjama, s tri meseca garancije... Taj telefon treba da je sub 300 €. U jednoj radnji kao će biti, a ja ga kao jurim brzo.

Nazad
Vrh Dno