Zavisi koliko ti je "neophodan" dvi. Ostalo je u principu isto jedino sto VW222U ima software-ski kontrast koji najverovatnije neces koristiti.
Vec treci dan sam ponosni vlasnik Asus MW221u monitora i mogu samo reci da je EXTRA:banana:
Dosta sam se premisljao u poslednje vreme i testirao razne monitore (radim na prodaji hardware-a), al' cini mi se da je ovo najbolja kupovina za 17,5k dinara.
Ajde onda napisi svoja podesavanja, kako god podesim boje mi deluju isprane, cak sam pokusao neka podesavanja koja drugi koriste ovde i na drugim forumima i nikako da dobijem zadovoljavajuci rezultat.
Pošto ne znam ništa o TFT monitorima, molim za malu pomoć(stvarno ne mogu da čitam se stranice sa dail-up-om)
Koliko je bitan DVI (i šta je DVI(čemu služi))?
Koji kontrast je bolje uzimati Veći:1 ili manji:1???
Za odziv znam da je bolje da je što manji, a šta mi je bitnije odziv ili kontrast???
Asus VW222U, nema mane, najbolja garancija (1 bilo kakav pixel na 3 godine).
Nema konkurenciju, jedino je malo skuplji.
P.S. ovde u BG-u je on 20000 a VA2226w ima za 13000, video sam flajer pre neki dan u novinama...
Asus VW222U, nema mane, najbolja garancija (1 bilo kakav pixel na 3 godine).
Nema konkurenciju, jedino je malo skuplji.
P.S. ovde u BG-u je on 20000 a VA2226w ima za 13000, video sam flajer pre neki dan u novinama...
Imam nameru da kupim 22" monitor.Koji od ovih da odaberem??
-LG W2252S-PF .... oko 16.000
-Asus VW222U ..... oko 18.000
-Viewsonic VA2226w...oko 17.000
-Samsung 2232BW .... oko 19.000
Ubih se citajuci razne komentare i na kraju neznam sta je sta.Te ovaj kontrast, te ovaj panel....:S:
Posto ovde ima ljudi koji monitore mnogo bolje poznaju od mene zamolio bih za savet.Da li ima nekih vecih razlika izmedju ovih monitora?
I koji bi bio najbolji odnos kvalitet-cena??
Hvala unapred..
Bilo koji da uzmes neces da se pokajes. Ja imam http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-2243nw/comp_comp_monitor/1/857Imam nameru da kupim 22" monitor.Koji od ovih da odaberem??
-LG W2252S-PF .... oko 16.000
-Asus VW222U ..... oko 18.000
-Viewsonic VA2226w...oko 17.000
-Samsung 2232BW .... oko 19.000
Hvala unapred..
Bilo koji da uzmes neces da se pokajes. Ja imam http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-2243nw/comp_comp_monitor/1/857
I imam 1 death piksel (beli) a mozda je i zaglavljen! Ja sam ga jedva video na crnoj boji. To su meni glupe neke price o death pikselima. Imam 1 death piksel i zabole me za njega jer ga nemozes primetiti u toku rada na racunaru!
Uzmi naj jeftiniji i vozi!
Pa moguce. Na crnoj ga vidim sa 5cm daljine.pa ako ga jako tesko primecujes onda je u pitanju sub pixel... da je ceo zveknuo i da ne daj boze svetli zeleno itekako bi ga video![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari