Nije neka slika, očajna garancija.
Gde si kupio ?
Kako to mislis "ocajna garancija"? Kaze da je 3 god, samo ne pise na koliko mrtvih tacaka se daje..
Kako to mislis "ocajna garancija"? Kaze da je 3 god, samo ne pise na koliko mrtvih tacaka se daje..
na asus 222u se daje garancija od 3 (TRI) godine na 0 (NULA) mrtvih/zaglavljenih, ili sta vec piksela.
Pa ako si se vec odlucio za 226BW, onda bih ti preporucio 226CW, skoro pa isto, ali ipak malko bolje!![]()
Treba da kupim nov monitor, dvoumio sam se između 2232bw i 223bw, pa sam onda naleteo ovde na mnoge koji savetuju T220, i onda se odlučio za taj, pa sam na Samsunogovom sajtu naleteo na T220HD (sve što više tražim, sve sam neodlučniji). E sad, za koliko bi mogao taj HD da se nađe kod nas, i da li vredi plaćati toliko (ne znam za sada koliko) veću cenu?
EDIT: Sad sam našao na Benchmarkovom sajtu T220, u naslovu piše T220, dok su se na kraju u potpunosti prebacili na T220HD i u specifikacijama piše 220HD, a cena je 350 eura, što i nije ogromna razlika, dok je na nekim drugim sajtovima cena oko 450-550 eura, što ipak ne bih platio za taj monitor?
da ne otvaram temu .. koji pazariti do 200 eu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari