ma jok iako sam u principu picajzla sto se tice kompa i sitnice me nerviraju, ovo mi stvarno nesmeta toliko, vise je samo sto znam da je tu......samo sam se pitao dali vrede oni nacini "popravljanja"
pa ovi veci monitori i nece da rade u native rezoluciji na 75Hz tako da si miran
Да ли је неко решио овај проблем пошто га и ја имам на AIW Х800ХТ :wall: :wall: Драјвери су 6.12tacno je ako da ako radi na dvi da prikazuje slike tek kad udje u win.
od mana jos cu da spomenem, da na atijevim kartama (probano na x800 xl, i 1600 pro), kad se stavi na 1680 x 1050 rezoluciju i kad je na dvi, slika veca od ekrana i neupotrebljiva?!?!?!?! kad se stavi na analog onda je sve ok...
Danas sam gledao 203b i 205bw.Jel ima neko iskustva sa Samsungom 203B? Dosta je jeftin za 20"...
i jel ima jos neki monitor od 20" 4:3 za slicne pare koji treba uzeti u obzir?
Ja bih uzeo 20" ws do 500e, pa me interesuje koji model da uzmem?
Interesuje me kakav je ViewSonic VX2025WM, da li je bolji od ova dva koja se non-stop spominju (S 205bw i LG 204wt)?
I da li postoji varijanta da se nabavi Dell 2007wfp preko neto, posto je mnogo jeftiniji nego kod nas i da li mi to preporucujete zbog garancije..?
E da, treba mi i za igrice (<=8ms), filmove... tj. da u svemu bude dobar... Zbog toga sam i kontao da uzmem VS2025wm jer ima p-mva panel...
I da li je bolji VX2235wm od VX2025WM?
I po kojim se cenama mogu naci ovi monitori?
nema 20" normal razmere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari