od mana jos cu da spomenem, da na atijevim kartama (probano na x800 xl, i 1600 pro), kad se stavi na 1680 x 1050 rezoluciju i kad je na dvi, slika veca od ekrana i neupotrebljiva?!?!?!?! kad se stavi na analog onda je sve ok. Nadam se da ce neki novi driveri da rese stvar.
buraz uzeo LG204WT i neve da mu radi preko DVI na GA6600GT kartici... a bogami ni na ATI9800 kartici... izgleda da je opet neki falican primerakizgleda da ti LG stvarno imaju problema... cuo sam i price da se LG ne pali dok se ne logujete na windows...
pored prvobitnog odusevljenja ... mislim da ga necu ponovo uzimati... cekacu da padne cena 24" modela, mozda i uzmem LG ali samo ako ne bude imao ovakve bubice.
inace za one koje ne znaju imao sam LG204WT i posle 6 dana je poceo sam da se pali i gasi. nisu mogli da ga poprave a vishe tih modela nisu imali vratili su mi novac a sad je buraz kupio LG204WT i ima gore neveden problem...
Hm, ja imam X850XT i koristio sam 6.9 i sad koristim 6.10 drajvere i to sve nakačeno na DVI i slika je normalna. Možda je to do tvog modela monitora? Baš sam pre neki dan probao i na 9600PRO (neka krš mašina mi bila kući) i tu sve radi ok u 1680x1050 (desktop i sva instalacija sistema)
Evo meni je LG L204wt vezan na DVI na 7600GT i prikazuje mi sliku odmah nakon paljenja .
Imam DFI NF4 ultra-d i odmah mi prikaze lanparty logo .
.
buraz uzeo LG204WT i neve da mu radi preko DVI na GA6600GT kartici... a bogami ni na ATI9800 kartici... izgleda da je opet neki falican primerakizgleda da ti LG stvarno imaju problema... cuo sam i price da se LG ne pali dok se ne logujete na windows...
pored prvobitnog odusevljenja ... mislim da ga necu ponovo uzimati... cekacu da padne cena 24" modela, mozda i uzmem LG ali samo ako ne bude imao ovakve bubice.
inace za one koje ne znaju imao sam LG204WT i posle 6 dana je poceo sam da se pali i gasi. nisu mogli da ga poprave a vishe tih modela nisu imali vratili su mi novac a sad je buraz kupio LG204WT i ima gore neveden problem...
slazem se! jel' zna neko da li i dalje "probija" pozadinsko osvetljenje na 225bw kao sto je ranije bio slucaj (na starijim review-ovima se pominje)
sto? znam da ga je buraz vratio ali zbog cega na reklamaciju? zato sto ne radi na nasim kompovima![]()
tacno je ako da ako radi na dvi da prikazuje slike tek kad udje u win.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari