Nije bas dosta manji ali je manji.204B je visi a po sirini mislim da su isti.Kazem ti video sam ga uzivo u metrou i ja sam mislio da je lg veci ali nije.Kako može biti dosta manji ako je ista dijagonala? 204b može biti viši, ali uži.
Moguce ja sam ga video u metrou i delovao mi je da je manji od 204b ali ih nisam video jedan pored drugog.204B - 40.8cm x 30.6cm
204WT - 43.4cm x 27.1cm
U oba slučaja su dijagonale približno 20.1 inča.
Znači - ista dijagonala, ali vizuelno ti sigurno izgleda manji wide, jer si navikao na 4:3. Ja isto kada sam seo kod Nidze, tripovao sam da je mnogo nizak, ali iste je visine kao moja 19ica CRT. Mislim da bih mogao da se naviknem na jedan takav wide...![]()
Kolika je cena u Metro-u za 204WT?Moguce ja sam ga video u metrou i delovao mi je da je manji od 204b ali ih nisam video jedan pored drugog.
Kolika je cena u Metro-u za 204WT?
Još uvek ništa novo po Novom Sadu u vezi LG 204WT, nema ga nigde izgleda. Ako se negde pojavi, napišite ovde, isto ću uraditi i ja ako u međuvremenu naletim na njega.
I da li je bolji VX2235wm od VX2025WM?
I po kojim se cenama mogu naci ovi monitori?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari