Ok hvala ti puno na ovom odgovoru.Procitao sam ovaj post i sad mi je malo jasnije.Pošto je odnos 4:3 igre možeš da igraš i u 1024x768 i u 800x600 i da izgledaju ok. Bilo je već o tome reči. Problematičnije su 19ice jer imaju 1280x1024 native (5:4) pa se ne skaliraju najbolje u niže rezolucije.
Pročitaj ovaj post
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=900919&postcount=62
Nece moci cak ni kad bi se klokovala?Ove novije nece moci u native, prevelik je to zalogaj za 6600GT.
Nece moci cak ni kad bi se klokovala?
Ok hvala to mi i nije toliko bitno.Nazalost, nece. Ona cak Oblivion u 1024x768 ne moze da svari (mislim na max detaljima, medium moze), a kamoli u 1600x1200.
Još uvek ništa novo po Novom Sadu u vezi LG 204WT, nema ga nigde izgleda. Ako se negde pojavi, napišite ovde, isto ću uraditi i ja ako u međuvremenu naletim na njega.
Dogovoreno!
Jesam rekao vec da ima na Spensu 1 (tj. bio je pre 2 dana)....
Dogovoreno!
Jesam rekao vec da ima na Spensu 1 (tj. bio je pre 2 dana)....
Ako se neko razmislja oko ovog monitora ,moja topla preporuka za njega,stvarno je ekstra i vredi svaki dinar koji sam za njega dao 32800 dindzi.Dobio sam ga u sivo crnoj kombinaciji.
Pozdrav i jos jednom hvala na preporukama!!!!!!!
Gde ima Samsung 204b za ove novce? Nikako da prelomim izmedju WideScreen LG204WT, Samsunga 204BW i Samsunga 204b...
@FD ja bih trebao da dobijem LG20WT sledeci utorak sa garancijom na tri godine i na 1 (DA JEDAN) bad pixelAko je sve tako bajno kao sto pricaju saljem ti ime firme, a posto pretpostavljam da si iz Vrbasa moci ce da ti donesu u komsiluk
Za nedelju dana javljam.
forsaken demon meni iz CT nikad nista nisu javili, 2 puta sa ostavljao i mail i tel za nesto... A Rodic - hahaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari