Samsung u Samsung Shopu, ali možeš da ga gledaš samo isključenog!
Sličan slučaj sa LG-jem...Milenijum na severnoj tribini stadiona, stoji na polici,takođe isključen (ako ga još imaju).
U NS-u sam jedino u Com Trade-u u TC Dalton video 4 ili 5 uključenih LG i Acer modela(ali ne L204WT).
Poz
sad cu da kupim monitor i da ih molim da napisu da kosta 15e.a nase cu da slazem da je to posluzavnik od kvalitetne americke plastike :d
Nisam bas nesto zagledao.Bio sam juce u bulevaru u samsung shop-u i monitor je bio ukljucen i povezan verovatno preko nekog svicera sa ostalim monitorima na neki komp sa integrisanom grafickom i slika je bila sasvim ok na prvi pogled.Ali nisam proverio koja je rezolucija bila podesena na monitoru da li je 1200x1600?meni je suvise velika rezolucija (16x12) za tu dijagonalu (20"). sve je isuvise sitno. jesi li to primetio?
Znam da si ti to rekao za 971p.Da li jos uvek imas taj monitor i da li si se privikao na njega.ja sam taj koji je prvi rekao da je 971P (pre)spor za igranje (iz licnog iskustva). pogledaj 204B u 16x12 desktop i videces da ces ikonice traziti lupom. pogledaj i 931BF, mozes sa njim da ustedis dosta para.
ja sam taj koji je prvi rekao da je 971P (pre)spor za igranje (iz licnog iskustva). pogledaj 204B u 16x12 desktop i videces da ces ikonice traziti lupom. pogledaj i 931BF, mozes sa njim da ustedis dosta para.[/QUOTE
Jos jedno pitanje u vezi rezolucije kod tft-a.Da li rezolucija kod 204b modela moze da se smanji i kakav ce onda kvalitet slike biti.Znam da mu je preporucena rezolucija 1600x1200 ali da li ce se nesto izgubiti na kvalitetu ako se rezolucija na primer smanji na 1280x1024?
U svakom slucaju hvala za savet.
Pozdrav!
ja sam taj koji je prvi rekao da je 971P (pre)spor za igranje (iz licnog iskustva). pogledaj 204B u 16x12 desktop i videces da ces ikonice traziti lupom. pogledaj i 931BF, mozes sa njim da ustedis dosta para.[/QUOTE
Jos jedno pitanje u vezi rezolucije kod tft-a.Da li rezolucija kod 204b modela moze da se smanji i kakav ce onda kvalitet slike biti.Znam da mu je preporucena rezolucija 1600x1200 ali da li ce se nesto izgubiti na kvalitetu ako se rezolucija na primer smanji na 1280x1024?
U svakom slucaju hvala za savet.
Pozdrav!
Pa mnogo se izgubi na kvalitetu,pogotovu kad radis u desktop povrsini.
Ne dobijas vise toliko ostru sliku...
Zato svi i gledaju da stave native rezoluciju.
To je wide jel tako?Ja bih vise neki od 20 inch-a ali da je 4/3 da nije 16/09.Uopšte nije problem 205BW i small fonts. Ja prvi držim ceo život large fonts na raznoraznim monitorima, i ovde nemam ni najmanju primedbu. Monitor više nego opravdava uložen novac. Lepe boje i sasvim razuman odziv.
Jos jedno pitanje moja graficka je nvidia 6600gt ali nije klokovana,da li cu moci samsung 204b da poteram u rezoluciji 1600x1200 i da li cu moci igrice da igram u toj rezoluciji ili cu morati da menjam i graficku?
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari