@NEO
gde u driverima? meni ne nudi nigde opciju za to. imam poslednji zvanicni driver nvidia.
pretpostavljam da govoris o tome da kad ti nudi dva monitora u driveru, ali meni nenudi
ono kao primary i secondary diplay.
znaci ni pri boot-u se nepokazuje nista, ako je samo dvi nakacen.
Sad vidim pod "moja masina" da imas potpuno istu graficku i monitor ko ja, kako si namesti dvi??
LJudi da li se i na vašim LG l204wt po ivicama ( na crnoj podlozi ) probija plavičasta svetlost,ili je to slučaj samo sa mojim panelom. Naime, na poslu koristim HP1730 tft i kod njega ne primećujem taj efekat ?
Meni je rečeno da ako se pojavi 3 u kratkom periodu da ga donesem na reklamaciju da ga zamene, a ako se ne pojave do 6 meseci, onda je na preostalih 2,5 godine garancija na 4 BP.
...ali nevidim zašto bi to radio pošto sam ja takođe na 6600GT terao sve u native (doduče nisam probao Oblivion, ali sam probao CoD2, Fear, NFS MW...) ali sa malo manjim setovanjima, i sve je išlo OK, tako da nevidim razlog zašto bi išao na manje od 1280x800.
Zato mi trenutno u kompu stoji X850XT, baš da bih izbegao takve situacije.
Pa dobro, ali ja mislim da je bolje da smanjis rezoluciju i povecas detalje, ako vec monitor daje dobru sliku na nizim rezolucijama, kao sto rece hejvule![]()
Da li neko zna gde ima da se u beogradu pogleda lg l204wt-sf tft monitor?
Ako neko zna molio bih ga za odgovor.
Ne znam da li ima neki razlog,mozda cena ako nije kvalitet?Jel ima neki razlog zasto vecina vas kupuje lg l204wt a ne od samsunga 204B / 204W.
Hocu da kupim jedan... Ima li razlike u necemu?
Same here...Ja kupih monitor u ,,Monitoru,, i prilikom kupovine mi prodavac reče da je garancija na 4 BP, i 3 godine na uređaj,u tom momentu nisam pogledao šta piše u garanciji......posle 5-6 dana reko aj da vidim to uputstvo za upotrebu i garanciju......kad u garanciji piše da važi za 10 bp !!!!???
Moze li mi neko reci gde se u NS ili mozda u BG mogu videti ekrani uzivo i gde su najjeftiniji za kupovinu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari