nemam ni jaali zoto imam ili sam imao jedan totalno blesav problem!
naime LG 204WT se sam od sebe gasio i palio!
promenio sam DVI kabl, drugi racunar, probao VGA kabl, promenio naponski kabl, promenio uticnicu za struju ipitaj boga sta sve i evo na kraju sam samo iskljucio svetlo na monitoru koje pokazuje da li monitor iskljucen ili ukljucen i evo sad radi normalno!
Interesuje me koji 20" PVA monitor (prvenstevno me interesuje NE wide) moze da se kupi kod nas i po kojoj ceni i koje rezolucije postoje ovih 20" monitora, ako sam dobro shvatio uglavnom je 1600x1200 ali postoji i neka manja?
Evo upravo sam ga i ja spojio!!! :type:E sad jedno pitanjce za sve vlasnike LG 204WT.
Kako da isključim ovaj auto kontrast pošto me jako nervira kad gledam filmove, pogotovo kad dođe neka tamna scena a on još sam zatamni pa se ništa nevidi.
To me zasad osim onog jednog plavog BP-a nervira (onaj zeleni je sam od sebe nestao).
Pazi nesto se desava!!!!!Nadam se da nije kasno, ali jedan predlog (ja mislim da je moj BP tako nesatao). Krvcrni ekran, tj lupi mu čveger u taj BP ili ako se bap bojiš preći lagano prstom preko njega par puta.
Ja mislim da kod nas nema 20" 4:3 PVA modela, ali imas 21" Samsung 214T, isto PVA 4:3, za nekih 700evra i on ti je najbolji u klasi 20/21" PVA, a da nisu wide![]()
Postoji li tako nesto sa PVA panelom?
To se kod mene desava samo kada je ukljucen movie mode u F-enginu . Kada stavim na normal nema
promene kontrasta . Stvarno mo nije jasan taj auto kontrast.
Tamne scene zatamnjuje, a svetle posvetljuje :sceptic:
ps. da ne dodje do zabune MPlayer nije Micro$oft media player (Gospode, oprosti onima koji na njemu gledaju filmove, ne znaju sta cine) :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari