Pa ne bash :d,ali docice i neka grafa koja ce to mocicolt je napisao(la):A da li ti mozes SVE igre da igras u native rezoluciji tvog monitora sa svim detaljima na max.?
Prey sam igrao u 1280/1024 i namestio 16/10 i sve je bilo savrsheno!
nije mi bilo ponudjeno.....a nije bila razvuchena...veravotno je bio optimizovao na neku widescreen rezolucijuJel u 1280x1024 slika bila razvucena? Sto nisi namestio 1440x900, to ti je 16:10, ne bi bilo razvlacenja kao u 1280![]()
evo ja nabavio lg l204wt monitor je stvarno strava, crne je boje, boje su verne i zive, nema nikakvog zamucenja ili slicno za sada, pre sam imao lg 1730b sa 12 ms i ovo je stvano napredak, trenutno sam probao samo hdtv filmove na njemu i slika je prekrasna, stvarno sve pohvale
Upravo uzeo LG L204WT.
- Igre odlicno izgledaju (probao FEAR, Flatout 2 i DOW)
- Rad u Visual Studiu EXTRA (konacno ima prostora za sve)
- DivX UZAS! (Vide se svi nedostaci lose kompresije)
Jedno pitanje : citao sam na forumu o tome kako moze da se postavi da monitor ne siri sliku na ceo ekran ako nije native rezolucija (u igrama) nego da centrira sliku a ostatak da bude crn - samo kako se to radi?
Ljudi procitao sam 34 strane o LG204wt na [H]ard forumu. U pocetku opste odusevljenje,ali dosta ljudi ima problema sa mrtvim pixelima. Tip je 2 puta menjao monitor i svaki put je imao 1 bad pixel. I nije jedini,znaci ima problema sa pixelima. Zatim problemi u vidu grain efekta sa high quality slikama i svega osim desktopa(2 ili vise slucajeva). Nema podesavanje po visini. Boje su extra,odziv takodje,kontrast isto tako,probijanje minimalno.
Nemojte me pogresno shvatiti da hocu da ga ocrnim, jer sam i sam prilicno zainteresovan i "vijam" ga po gradu.
Ali ne biK da posle 2 dana dobijem neki pixel koji ce da "bleji" u mene (garancija je na 5 komada,specijalno rasporedjenih),garancija na backlite je 1 godina.Itd.
Sta raditi? Uzeti njega ili Samsung 205BW?
Stvarno vise ne znam ciniti.
Ti sto ti daju garanciju na 1 god su najobicniji kulovi :whip:
Ja sam dobio garanciju na 3 godine i na 3 mrtva piksela .
Nemoj kod ovih sabana da uzimas monitor . Bezobrazluk :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari