company69 je napisao(la):Ja te,da budem iskren nisam bas najbolje razumeo ovo sta si ispricao oko ovih dijagonala. Ja imam ati radeon 1300pro. Moze li to da odradi posao!
xWoLf je napisao(la):ja koliko sam racunao dijagonale, ispada da 22" wide 16:10 monitor ima visinu (y strana) za 1cm vecu od 19" standardnog 4:3 monitora, dok u sirinu (x strana) ima nesto manje od 10cm vise...
mene ti wide monitori najvise privlace zbog filmova.... ali opet brdo filmova ima u 1:2.35 odnosu sto je puno sire nego 1.6 kod 16:10 ili 1.33 kod 4:3
sta mi je ciniti? izgleda da za kucni bioskop jedini lek je video projektor..... kad oni budu kostali po 300-400evra to ce biti prava stvar (limburga meseca?)
ja koliko sam racunao dijagonale, ispada da 22" wide 16:10 monitor ima visinu (y strana) za 1cm vecu od 19" standardnog 4:3 monitora, dok u sirinu (x strana) ima nesto manje od 10cm vise...
mene ti wide monitori najvise privlace zbog filmova.... ali opet brdo filmova ima u 1:2.35 odnosu sto je puno sire nego 1.6 kod 16:10 ili 1.33 kod 4:3
sta mi je ciniti? izgleda da za kucni bioskop jedini lek je video projektor..... kad oni budu kostali po 300-400evra to ce biti prava stvar (limburga meseca?)
Na sajtu Eurolinka stoji obavestenje:
2006/09/02 | Samsung
Obaveštavamo Vas da u toku sledeće nedelje na lager pristiže nova količina Smasung LCD monitora. Najtraženijeg LCD monitora trenutno Samsung SyncMaster 205BW biće u dovoljnim količinama, kao i ostalih popularnih modela.
Inace kod njih je 338 eura.
u igrama tesko jedino na low/medium da trazis neku alternativu u setovanjimaIvke ja imam ASUS 6600TD silencer 256mb,kako bi se on nosio sa ovim 203B ili 205BW?
imash 18'' vidljivu digjagonalu na 959nf-u na 20'' TFT je 20'' vidljiva dijagonala,mnogo je vaznije kakav je panel u pitanjuxWoLf je napisao(la):ma meni je zapao za oko onaj od 22" sto tek treba da se pojavi
jer mi je glupo da uzmem 20" tft a vec imam 19" CRT i to top model sa sony trinitron k.cevi (Samsung SM 959NF).... taj 20" wide TFT ima visinu manju od 4:3 19" ice.. samo je duzi.... sa 22" imas istu visinu kao sa 4:3 19" i vecu duzinu...
pazari ti lepo 20''Canonada je napisao(la):Znaci da ja bezim na 19'? Mada je i kod njih pitanje kako ce se ova graf. da se pokaze!
Ko kaze da moramo igrati igre u Native rezoluciji,pa daje lep prikaz svaki 20" monitor recimo u 1280x1024 u igrama.
Zavisi od igre do igre,npr HL2 je native wide igraJerry[NS je napisao(la):]@animan onaj gore link sto si dao gde se suzava i prosiruje prozor u igrama?
Predpostavljam da je onaj suzeni za Native a prosireni za Wide monitore ili gresim?
Kako je kod tebe kuci na monitoru recimo u igrama?
Ko kaze da moramo igrati igre u Native rezoluciji,pa daje lep prikaz svaki 20" monitor recimo u 1280x1024 u igrama.
nemoj da skupljsh pare za AM2 idi lepo na Conroe platformu-=crusader=- je napisao(la):da, kad skupim kesh da predjem na A64, AM2 i PCIe i to jos na nesto blizu X800GTO verujem da mi wide screen nece predstavljati problem
jel to onda nesto kod njih u cenovniku ne valja?samo je 205BW wide monitor, pa ako juris iskljucivo wide izbor se namece sam po sebi.
Samsung 203B LCD 20" Wide, 1400x1050...
kosta 750e, sto je stvarno previse.
ako imash za 20'' Wide verovatno cesh i da skupish kintu za neki X800GTO kao ja npr. pa da ka otkljuchash i kloknesh i da uzivash u igrama na toj rezoluciji 100%![]()
za 1cm vecu od 19" standardnog 4:3 monitora
ni u ludilu, ono dobro sto lcd pruza to se vidi u native rezoluciji, izdvajati bilo koje pare i kupovati lcd a da iz nekog razloga ga ne vozis na native rezoluciji je pun promasaj, bar po meni...
Oko 360 eura je realna cena na nasem trzistu. Cak je i u Nemackoj najniza cena po kojoj moze da se nadje 330 eura (idealo.de), tako da mi je to od 318 mnogo sumnjivo. Meni su u erc-u rekli da 205 stize u toku ove nedelje, a 225 oko 20. septembra. Jedino se plasim da kod nas ta razlika od 50$ ne ode na 100-150 eura. Doduse i ovaj datum za 225 mi je sumnjiv jer u nemackoj pocinje da se prodaje tek od oktobra. Videcemo za dve nedelje![]()
Ispala, stize tek za 15 dana ERC nema na lageru![]()
:wall: :wall:
![]()
![]()
Ajde okachi neki shoot !
evo ja nabavio lg l204wt monitor je stvarno strava, crne je boje, boje su verne i zive, nema nikakvog zamucenja ili slicno za sada, pre sam imao lg 1730b sa 12 ms i ovo je stvano napredak, trenutno sam probao samo hdtv filmove na njemu i slika je prekrasna, stvarno sve pohvale
izasao me sa tri godine garancijom oko 320eura, za par dana cu postovati fotke!!Kolko te izasao ?
Ajde okachi neki shoot !
Malo sam ih olaksao zbog lakseg pregleda.
Da li je u paketu i DVI kabal?evo ja nabavio lg l204wt monitor je stvarno strava, crne je boje, boje su verne i zive, nema nikakvog zamucenja ili slicno za sada, pre sam imao lg 1730b sa 12 ms i ovo je stvano napredak, trenutno sam probao samo hdtv filmove na njemu i slika je prekrasna, stvarno sve pohvale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari