Planiram uskoro da uzmem ovaj monitor, po svim karakteristikama mi odgovara, bilo bi lepo da je malo jeftiniji, ali važnije mi je da kupim kvalitetan monitor koji će mi trajati (prethodni sam kupio pre 6 godina i još uvek me savršeno služi).Aleksandar je napisao(la):Ja sam dugo razmisljao o 20" TFT monitoru. Na kraju sam uzeo 21" Samsunga 215TW, 1680x1050 rezolucija, S-PVA panel, zaista je sjajan.
Sasa je napisao(la):NEC-u zamerke ? Tesko
A da.. tiho zuji dok je u stand-by-u, ko neki jeftini Samsung. Ali, obzirom da meni nije nikad u stand-by-u.......(zujanej tipa pola ljudi cuju, pola ne.. stanradno za ovaj "problem").
Pozdrav!
castor je napisao(la):Ima li možda neko precizniju informaciju vezano za BenQ FP241W? Negdje na netu sam pročitao da će cijena biti 800 jevrejčića (naravno, u normalnim zemljama)... Dotična svijetleća kutija koristi Samsung s-PVA panel... A ima i HDMI konektor...
byMaX je napisao(la):20 incha? 205BW od Samsunga bre, kosta 360 evra + PDV. Nema boljeg dila!
tomazino je napisao(la):370-380 - sa PDV--om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari