Možeš da sačekaš i 19-ični wide LG, koji je stigao u PiN. Cena bi trebalo da bude do 210 evra (krajnja), a uskoro će izaći test. Mislim da je to best buy trenutno, pa ako žuriš, pozovi neke od dilera PiN-a da se informišeš...
Da li negde u Beogradu mogu da se pogledaju LG monitori? Naravno da su ukljuceni (ima u IDEA-i 1919s izlozen, mozete da ga pipate i vrtite koliko hocete, ali nije ukljucen)
Jel neko imao mozda prilike da vidi na delu Benq FP92E? U najnovijem SK-u su ga dosta pozitivno ocenili, a takodje i na mnogim stranim sajtovima.
Vala i mene.Gde si ga našao? Mene interesuje Belinea 1925 S1W.
to ti je pametan izbor.... licni stav je da ispod 24" ne treba gledati wide monitore
LG L1932P - Da li vredi 300 evra ili da razmislim o nekom drugom monitoru za te pare?
Pa sad, jeste da je to tvoj licni stav, ali mislim da nisi u pravu .
Meni je ova moja wide 20-ica puna kapa . Sad opusteno gledam filmove sa 3 metra .
Kad bi imao 24" wide morao bih da rusim komsijski zid :d
LG L1932P - Da li vredi 300 evra ili da razmislim o nekom drugom monitoru za te pare?
Filmove na kompu ne gledam nesto posebno,mislim gledam neki put ali ne nesto preterano.Bojke1, 971p ima nesto kvalitetniju sliku (posto je PVA) i vece mogucnosti (pivot, usb hub itd), i ako ti je to prioritet, onda 971p je pravi izbor. Ali ako ipak provodis solidno puno vremena ispred ekrana i gledas filmove, a pritom ti je 60-70e znacajna svota, uzmi 205BW neces se pokajati.
1932p jedino ako ti bash bash treba pivot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari