nije bas tako. ja sam uzeo 971P sa "6"ms, pa bi mi bilo jako drago da imam monitor od 2ms, jer je ovaj prepun duhova.
Evo ja cu da pazarim 931BF, pa mozemo da se trampimo "glavu za glavu"... :d
Zovi GHOSTBUSTERS :d Ovaj thread bi trebao da dobije naziv "LG vs Samsung"
Evo isnogood je objasnio !
Negde je neko pominjao da taj odnos, jeli 4:3 ili 5:4 znaci puno ako oces da se igras u 1024x768...sa kojim bolje radi?Mislis 4:3 ?
Svi 20"/21" ( naravno, oni koji nisu wide) imaju odnos stranica 4:3, a ne 5:4 kao kod 17/19-inch monitora
Odlican link,thanks.
Pritom zaboravljate da te specifikacije od 2 i 8ms prelaze 25ms na ostalim sivo/sivim promenama piksela.
poz
@zokii, @Mx
LG1919S ~ 200e ili josh bolje
LG 1952S: Kontrast 800:1, veoma tanke ivice monitora, odlicno postolje, ...
http://www.lge.com/products/model/detail/L1952S.jhtml
Hvala Mx, bilo je vrlo poucno.@DS9 Ako se bavis obradom fotki, onda ne menjaj 959nf. Ne znam kako si ga izgrebao, ali ako hoces tft, za otprilike te pare i tvoju namenu je idealan 970/971p. Uglovi gledanja nisu problem, boje su dobre, i 19 je incha. Pritom znaj da mu je odziv losiji. Sa tih "6"ms, 970p prelazi cesto 20 i stize do 25ms na nekim sivo/sivim prelazima.
Ukoliko ne radis cesto obradu fotki, verovatno je bolje resenje da kupis jeftiniji tft i uparis ga sa zamzungom, ili nekim drugim crt-om, pa kad radis obradu fotki gledas crt.
Jel` ima alternativa drugih proizvodjaca u tom cenovnom rangu?
Odlicno postolje ??? :zgran:
Postolje na LG1919S je sve samo ne odlicno...
da ne kazem nestabilno....:S:
Nick je napisao(la):Čovek lepo napisa da misli na 1952S, ne na 1919S.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari