sve sve sve samo ne samsung N.
Za kolegu gore benq/sony pogledaj ih ako imash prilike,ja u NS ne mogu da nadjem benq pa necju da budem pristrasan![]()
e ovako, tj. konacno: samsung 940n ili lg 1952s?
Samsung N je ***** koje ljudi kupuju jer je kod nas SAMSUNG "poznata firma" i masa ima samsung tv pa uzme i monitor![]()
realno najvishe je rasprostranjen i najvishe ljudi ima samsung monitore i onda ispadne da je najbolji jer svako hvali svoga konja.
Meni se lichni jako svideo acer u Ct-u za malo para sa onom reflektujucjim slojem..izgleda shashavo ali mojoj mami bi to ladno prodali
Kako mozhesh da hvalish monitor samo zato shto ga ti imash????
Ozbiljno ja bi pre uzeo LG, ali ja uvek hvalim LG pa sam planirao da preskochim jednom.....ima da ispadne da radim u PIN-u![]()
Ja sam lepo dao argumente zashto<cena,probijanje,zhucjenje>, a ti samo kazhesh N <jer ga ja imam, a gde ja veliki baja da se *****em>, tvoja stvar shta imash..meni je iskreno kada je neko zadovoljan nechime shto kupi, po meni je to i cilj kupovine. Kupiti neshto shto ti se svidja i chime cjesh biti zadovoljan. .
Nije taj monitor bash bash ******...ali za toliko para koliko koshta nudi manje nego neki drugi za znachajno manje para, samim tim je debilno nekome preporuchiti takav monitor. Ja iskreno verujem da si ti u zhivotu video samo dotichno 940N monitor inache stvarno brinem za tvoje zdravlje <ochi/mentalno>.
peace maker![]()
Znam da je dosta bitan taj odziv ali me zanima da li je istina da iznad 4 ms ne treba kupovati jer nije dobar za igranje igrica.
Ja razmisljam o nekoj 19" na 2ms ali jos ne znam dal se to isplati kupovati.
,)
Posle pojave jednog interesantnog monitora - poprilicno se uzburkalo trziste i ceo kontigent je razgrabljen !
U pitanju je odlican monitor LG L204WT !
Vise informacija na http://www.lge.com/products/model/detail/l204wt.jhtml
Dakle 20,4" wide sa rezolucijom 1680x1050 a po ceni koja ne bi trebala da predje 290-300 evra !
Jedina mana je sto ga trenutno vise nema i sto ce sledeca tura stici tek sledece nedelje...
P.S.
Seticjete se ko vam je prvi rekao sta je "best buy" kad pocne da se prica o ovom monitoru![]()
P.P.S.
Znam da je tema koji 19" monitor ali sa ovakvim karakteristikama i cenom - bezveze je dalje pricati o 19icama![]()
Evo ja kupih 205BW, monitor je extra!
0 bad pixel-a!!!!:banana:
Slika je mnooogo bolja od prethodnog 710N, boje su življe, a i ugao vidljivosti je nešto bolji. Sve u svemu ja sam zadovoljan, za 370 evrića sam kupio jako dobar TFT. Filmovi izgledaju super, a i ostali rad na njemu nije neudoban, čak šta više, veoma mi se sviđa rad u wide formatu.
Evo ja kupih 205BW, monitor je extra!
0 bad pixel-a!!!!:banana:
Slika je mnooogo bolja od prethodnog 710N, boje su življe, a i ugao vidljivosti je nešto bolji. Sve u svemu ja sam zadovoljan, za 370 evrića sam kupio jako dobar TFT. Filmovi izgledaju super, a i ostali rad na njemu nije neudoban, čak šta više, veoma mi se sviđa rad u wide formatu.
Da li negde u Beogradu mogu da se pogledaju LG monitori? Naravno da su ukljuceni (ima u IDEA-i 1919s izlozen, mozete da ga pipate i vrtite koliko hocete, ali nije ukljucen)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari