nikolaf7 je napisao(la):Sinoc sam igrao BF2 na samsungu 940BF (2ms) i jasno se vide duhovi od aviona koji prolijecu ali sve dobro izgleda
eatmyshorts je napisao(la):Ja sam se na mom Philips-u od 8ms naigrao BF2 i nikada nisam primetio duhove :type: E sad ili ih ja ne vidim iako postoje, ili ih ti vidis i tamo gde ne postoje ili je taj tvoj monitor prso :crash:
205BW такође није лош избор, ако би га нашао по оној цени, једина му је мана што је wide.Canonada je napisao(la):A da braco osim duhova i ovog jednog predloga u vidu 940B nista vise?
xa xa xa Opusteno...mishkooo je napisao(la):Da zavrsimo,Aceru treba DVI i malo bolji dizajn(ovo drugo je subjektino).Sa druge strane je 50€,neka odluci onaj ko kupuje sta mu je bitnije,ali bez onog Acer je bolji jer ima bolji ugao gledanja od FS.
igor2 je napisao(la):Recimo moj TFT koji je imao savrsenu sliku na radeonu x1300 pro, sada na rezervnom kompu (gf2mx) ima najocajniju sliku na svetu
Tako da zavisi i od vga karte.
Atila K je napisao(la):205BW такође није лош избор, ако би га нашао по оној цени, једина му је мана што је wide.
prednost je..u ovom sluchaju..pazi za cenu solidne 19" ti dobijesh 20".....obrati pazhnju na rezoluciju ....19 " = 1280x1024 , 20"w 1680x1050 znachi MNOGO vishe pixela...............Nema "gubljenja" pixela kao kod 19" i 19"wide...ipak je to 1 inch vishe za iste pare..dobro..malo vecje pare....
banzaiii je napisao(la):Pre bih rekao da to zavisi od analognog dela grafičke kartice nego od samog grafičkog čipa. Ja imam Asus gf2mx grafičku i nemam nikakvih problema sa slikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari