blade_bre je napisao(la):pitanjce: jel mogu da dobijem listu tema gde sam postovao (znaci SAMO teme gde ima mojih postova)??
Ne znam kakvi su generalno Acer monitori, ali...blade_bre je napisao(la):-kakvi su uopste Acer monitori? Vrede li ishta? (onako objektivno...)
Ne znam sta jos mozes da ocekujes od monitora,blade_bre je napisao(la):-ako je slika na njemu dobra (kad uporedim sa drugima) da li je to dovoljan razlog da ga kupim?
Ako mislis ima li vlasnika ovog monitora na ovom forumu,blade_bre je napisao(la):-da li neko zapravo IMA ovaj monitor ?
Nema na cemu i drugi put.blade_bre je napisao(la):Hvala ti na informacijama, mnogo mi znace, jer sam pravi skeptik kad su u pitanju "manje aktivni brendovi" (ipak Acer nije u tim vodama previse).
No, subjektivna misljenja mi bas i trebaju, jer svi testovi kazu "dobar" i sl.
Nadam se da ces uskoro dobiti monitor.blade_bre je napisao(la):Najverovatnije cu ga i uzeti tj. dobiti (kao nagradu za uslov koji, nadam se, predstoji)
Da, informatiku na pmf-u.blade_bre je napisao(la):off: studiras u NS ?
Eh kad sad nisam pao sa ove stolice (bez naslona :d ),blade_bre je napisao(la):Ah, kad studiras informatiku i odaberes monitor, pa jos budes zadovoljan njime, onda to garant valja! Ljudi ne treba mi vise saveta, ne trudite se![]()
![]()
Korisno je to, ali prezivecu i bez njega.blade_bre je napisao(la):ivan_s a ja bas 'izbljuvao' pivot na nekoj temi...![]()
Simpatična cifra... :d[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Mene je izasao 256...
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Neko ga je direktno poredio sa Fuji W19-1 i ispade bolji ugao gledanja i jos nesto za 50e manje u tom trenutku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari