Samsung SM 940B, свака похвала, има DVI, 8ms и наравно нема никаквих замућења, можеш га наћи за ~320е.SINTER je napisao(la):malo me mrzi da citam ceo tread
trebao bi mi 19" tft koji bi bio namenjen pre svega sa gaming.takodje,bilo bi pozeljno da ne dolazi do prevelike deformacije slike pri menjanju rezolucije.
ipak ovaj 6600GT ne moze da izvuce sve u 1280X1024.
cena bi trebala da bude manja od 400e.pozeljno okolo 300.
sad,jel postoji ovako nesto,ili da jurim u klasi do 17".
У неким играма слика заиста може деловати мало изобличено, у FEAR-у нпр. који нажалост има само класичне 4:3 резолуције нека оружја, сачмара нпр. делује ''сужено'' :crash: ал' углавном није тако страшно.SINTER je napisao(la):i zanima me deformacija slike kada se igra u 1024X768.
Kazi mi gde si ga kupio i koliko si ga platio posto i ja planiram da kupim isti model.Dvoumim se izmedju njega i samsunga 940 bf.Znam da je 970p bolji ali je cena niza za 940bf pa se tu lomim malo oko ku[povine.jero je napisao(la):e momci prekjuce sam pazario 970p,dugo oko 4 meseca sam se razmisljao u vezi monitora u igri su na kraju ostali 930bf,204b i 970p,otisao ih uporedio kako rade i slika a i sve u kompletu mi je 970p delovao naj,do sada nisam primeti nista na cemu bi zamerio slika ostra boja dosta prirodna mrtvih p nista.
jero je napisao(la):e momci prekjuce sam pazario 970p,dugo oko 4 meseca sam se razmisljao u vezi monitora u igri su na kraju ostali 930bf,204b i 970p,otisao ih uporedio kako rade i slika a i sve u kompletu mi je 970p delovao naj,do sada nisam primeti nista na cemu bi zamerio slika ostra boja dosta prirodna mrtvih p nista.
blue je napisao(la):Acer je apsolutni BEST BUY na na[em trzistu, ali samo ako uspes da ga nadjes. Trenutno ga nema nigde.
ivan_s je napisao(la):Malo pre sam uplatio Acer AL1916Ws, 26600 dinara. Posto se tesko nalazi reci cu gde sam kupio, Comtrade Shop u Staklencu.
Firma Continental Systems (osnovana 1984.) pravila AC napajanja i monitore, promenila ima u Acer Continental a potom u Acer Technologies. Njena američka grana se zvala Acer Peripherals i pokrivala USA tržište, a 2000. promenila ime u Acer Communications & Multimedia Inc. (ACM) da bi krajem 2001. postala BenQ Corp, odvojeno od Acera.Otkud sad da i Acer i Benq prave TFT monitore, ili je to ista stvar, samo druga nalepnica.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari