jale00 je napisao(la):mogao si za nekih 350e da pazaris po meni najbolji monitor sto se tice odnosa
cena-kvalitet-dizain-odziv-i kvalitet slike sto je po meni naj bitnije
To je LG L1970H sa odzivom od 8ms (g-to-g) i 9ms (w-to-b) po nemackom sajtu koji ga je proglasio za najboli monitor sto se tice slike jer ima kontrast 1600:1 stavili su ga i ispred samsunga 970p. E sad taj model je dobar i samo taj i L1970HR koji ima odziv 2ms i kontrast 2000:1.
deki30 je napisao(la):pazi, odlucio sam brzo, nije bilo puno para, uzeo sam preko firme, ona platila, ja dao kes, bez PDV...:type:
i ja sam za maksimalni kvalitet, ali trenutno ovo je bio plafon...
poz:wave:
isnogood je napisao(la):Poredish babu i zhabu
920n ne mozhesh da poredish sa tim LG-om
920n recimo mozhesh da poredish sa LG 1919s koji je 235 eura a ima sledecje : 8ms , 1400:1, 300cdznam da sam ovo vecj napisao..ali ran izgleda nije chitao
![]()
Поткрала се грешка код времена одзива у табели, а и цена ми делује нереално... Има ли смисла да мењам 930bf за 931bf?isnogood je napisao(la):Imash test 931bf bash ovde na benchu...znachi na sajtu bash..pogledaj mislim da je by Max...nahvaljen je zhestoko.....
jocky23 je napisao(la):sto vise citam ovde sve mi je teze da se odlucim za neki monitor !
sada sam uzeo u obzir i wide monitore i interesuje me prvo koliku rezoluciju moze da mi podrzi kartica geforce fx 5200 i kolika je okvirno cena za Acer AL1916Ws ?
Sinoc sam igrao BF2 na samsungu 940BF (2ms) i jasno se vide duhovi od aviona koji prolijecu ali sve dobro izgledaCanonada je napisao(la):odziv od 8ms bi bio sasvim dovoljan za igre, nadam se da su ovi odzivi od 4 pa nanize bas za one koji ce da vide duhove taman i gde ih nema![]()
Mozda sam ja, opet zbog gore navedenogBF seriju iskljucio subjektivnom greskom?
Pa sta?! To ne mora da znaci da su isto podeseni ako imaju iste panele.mishkooo je napisao(la):Taj neko ko je poredio oba monitora mora je neki "veliki expert"posto oba monitora imaju identicne panele.
I nažalost se opet vratili na fazon postolja sa modela 193p+byMaX je napisao(la):Ko hoce vrhunsku 19-icu, stigao je 971P, ispravljena je jedina mana 970P monitora, a to je loš prikaz gradijenta (a i nekih fotografija, samim tim), a kvaliteti u drugim kategorijama su na nivou sa 970P. Dizajnom i izradom su opet prevazišli sebe...
byMaX je napisao(la):Nije formirana cena, ali nezvanično oko 350 ce biti bez PDV-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari