jale00 je napisao(la):mogao si za nekih 350e da pazaris po meni najbolji monitor sto se tice odnosa
cena-kvalitet-dizain-odziv-i kvalitet slike sto je po meni naj bitnije
To je LG L1970H sa odzivom od 8ms (g-to-g) i 9ms (w-to-b) po nemackom sajtu koji ga je proglasio za najboli monitor sto se tice slike jer ima kontrast 1600:1 stavili su ga i ispred samsunga 970p. E sad taj model je dobar i samo taj i L1970HR koji ima odziv 2ms i kontrast 2000:1.
deki30 je napisao(la):pazi, odlucio sam brzo, nije bilo puno para, uzeo sam preko firme, ona platila, ja dao kes, bez PDV...:type:
i ja sam za maksimalni kvalitet, ali trenutno ovo je bio plafon...
poz:wave:
isnogood je napisao(la):Poredish babu i zhabu
920n ne mozhesh da poredish sa tim LG-om
920n recimo mozhesh da poredish sa LG 1919s koji je 235 eura a ima sledecje : 8ms , 1400:1, 300cdznam da sam ovo vecj napisao..ali ran izgleda nije chitao

Поткрала се грешка код времена одзива у табели, а и цена ми делује нереално... Има ли смисла да мењам 930bf за 931bf?isnogood je napisao(la):Imash test 931bf bash ovde na benchu...znachi na sajtu bash..pogledaj mislim da je by Max...nahvaljen je zhestoko.....

jocky23 je napisao(la):sto vise citam ovde sve mi je teze da se odlucim za neki monitor !
sada sam uzeo u obzir i wide monitore i interesuje me prvo koliku rezoluciju moze da mi podrzi kartica geforce fx 5200 i kolika je okvirno cena za Acer AL1916Ws ?
Sinoc sam igrao BF2 na samsungu 940BF (2ms) i jasno se vide duhovi od aviona koji prolijecu ali sve dobro izgledaCanonada je napisao(la):odziv od 8ms bi bio sasvim dovoljan za igre, nadam se da su ovi odzivi od 4 pa nanize bas za one koji ce da vide duhove taman i gde ih nema
Mozda sam ja, opet zbog gore navedenogBF seriju iskljucio subjektivnom greskom?
Pa sta?! To ne mora da znaci da su isto podeseni ako imaju iste panele.mishkooo je napisao(la):Taj neko ko je poredio oba monitora mora je neki "veliki expert"posto oba monitora imaju identicne panele.
I nažalost se opet vratili na fazon postolja sa modela 193p+byMaX je napisao(la):Ko hoce vrhunsku 19-icu, stigao je 971P, ispravljena je jedina mana 970P monitora, a to je loš prikaz gradijenta (a i nekih fotografija, samim tim), a kvaliteti u drugim kategorijama su na nivou sa 970P. Dizajnom i izradom su opet prevazišli sebe...
byMaX je napisao(la):Nije formirana cena, ali nezvanično oko 350 ce biti bez PDV-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari