Šta je novo?

Koji 19" TFT?

Gorannnn

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
609
Cena je otprilike ista, jedan ima 4ms i DVI dok drugi ima malo bolje karakteristike. Sta mislite?

Pa jedna od opcija ti je da na Google-u potražiš po height spec tft monitore uporedno 16:10 i 4:3, a druga je da pokušaš klasičnom proporcijom (height:width(ođen je to nepoznata :))=3:4 ili 4:5 ili 16:10)

Ja cam merio ali sam zaboravio koliko je to tacno bilo a vise nemam taj monitor.

Ono sto mogu da kazem da je slika jedno 3,5 CM sira od standardne 4/3 19-ice onako kroz maglu bilo je mislim 41-42 CM . A da je po visini manji to definitivno jeste. Pretpostavljam za isto nekih 3,5 cm tih 25,8 cm izgeda blizu mada mislim da je pre 26-27.

19" wide je manji po visini od 17" 5:4

B@K@ je napisao(la):
Pa jedna od opcija ti je da na Google-u potražiš po height spec tft monitore uporedno 16:10 i 4:3, a druga je da pokušaš klasičnom proporcijom (height:width(ođen je to nepoznata :))=3:4 ili 4:5 ili 16:10)
ali nisam siguran koji odnos ima koji monitor. nema veze.

da... evo moj Samsun 720T na poslu je... : 27cm.

kad stignem kuci premericu FujitsuSiemens 19W (treba da je iste visine kao i Acer)

kovacm video sam taj FS prekjuce... ne svidja mi se.. nekako je majushan.

stavrik odlicna je ta shema... to mi je trebalo.

A da li bih mogao da nabavim negde 20.1" widescreen ?? Naravno po nekoj razumnoj ceni? Bitno je da nije fush, a sad ne mora da bude neki high tech.

20.1" widescreen

blade_bre je napisao(la):
A da li bih mogao da nabavim negde 20.1" widescreen ?? Naravno po nekoj razumnoj ceni? Bitno je da nije fush, a sad ne mora da bude neki high tech.

Pa imaš Samsung 205BW, a evo šta o njemu kažu na TrustedReviews:

Verdict

The 205BW has a lot going for it. The vertical height adjustment is a great bonus considering that no other 20in widescreen display has exhibited such a feature. The design is stylish and the price is truly impressive. Unfortunately the image quality isn’t as good as I would have liked, especially when compared to the Samsung 215TW.

If you’re looking for a 20in widescreen monitor primarily for gaming and you’re on a tight budget, the 205BW is a shrewd buy. But if you’re looking for a great all rounder, for gaming, general desktop work and image editing, then you really should try to stretch to the 215TW. The price differential may be large, but the pivot and pan adjustment, component video input and generally superb image quality make it worth the extra cash.

Cena je 32.870,00 u E*C-u. BTW sad kad je stigao 971p sve cene su spustili za ~ 2 ili 3k
Poz

Chinaski je napisao(la):
@DuleC:
posto je 971P u pomenutoj firmi?

971p je 37.940 ~ 460e, isto kao i 970p :)

Verujem da može da se nađe i za manje. (već je bilo reči o tome kako su cene u maloprodaji niže nego kod uvoznika).

Poz

Poslednja izmena:
DuleC je napisao(la):
971p je 37.940 ~ 460e, isto kao i 970p :)

Verujem da može da se nađe i za manje. (već je bilo reči o tome kako su cene u maloprodaji niže nego kod uvoznika).

Poz
Sta je bolje uzeti sta se vise isplati 970p ili 971p posto je cena koliko vidim ista?

971p je sigurno bolji, ali postolje mi je malo...:test: asimetrično :D
....................................................................

I ja ga merkam ali treba skupiti lovu :(

971P-5.JPG 971P-2.jpg Copy of 971P-1.jpg

Crni je strava

Ma nebitno postolje, btw nisam uopste ocekivao da ovako izgleda :), znaci dizajn za 21.vek :)
Vazno je da je po kvalitetu slike bolji od prethodnika i da ga ima u crnoj boji :D

Poslednja izmena:
eeeeee sada ima i crni 970p ;)

Na sajtu odavno...a od pre 7 dana ima i u srbiji crni. Ponudio mi drug ako to hocju, trebalo bi da ima ERC. Ako neko zheli u NS mozhemo neshto da iskombinujemo....ali tek za 7 dana drug je na letovanju...Kod mene sve 7 dana :)

za sve beogradjane:
http://www.grappoloin.com/

Ima 970 black :)

Poslednja izmena od urednika:
Za dva tri dana treba da mi stigne 970p, a trenutno gledam u Benq TFT 19" 2ms cena 300 evra i svima preporucujem da ga uzmu u razmatranje. Kad stigne 970 moraću da stavim jedan pored drugog baš da vidim koja je razlika u toliko hvaljenom samsungu.

Vrh Dno