DuleC je napisao(la):Mislim da ti je 940B super kupovina. Nije wide, ima pivot i DVI. Koliko mi se čini ko god ga je kupio nije se pokajao, što sa ovog foruma što sa stranih koje sam pregledao. Naravno, i cena se uklapa.
S obzirom da najavljuju poskupljenje LCDova, mislim da je sad pravo vreme za kupovinu.
Poz
dr.Tiristor je napisao(la):P.S. Postavio bih temu u onom tredu, ali tamo j383 lud zbunjenog, ne zna se ko se sa kime macuje!
colt je napisao(la):U kom threadu?
Kazes da imas Radeona 9600 i da nema DVI, ja imam Pro model i on ima DVI. Zar ne bi trebao i obichan da ga ima?
Dark Angel je napisao(la):Poskupljenje ?
Tesko . Sto bi cene LCD-ova isle gore ?
Bravo! To je to.Canonada je napisao(la):"Cene za 17-inčne panele monitora su skočile u drugoj polovini jula i u bliskoj budućnosti se očekuje porast cene od $3-5. Sezonski zahtevi su porastu i proizvođači panela su uvideli da postoji nedostatak 17-inčnih panela koji su pravljeni u količini za koju je postojao zahtev u drugom kvartalu. Sa neprastanim i ubrzavajućim padom cena u drugom kvartalu nekoliko proizvođača panela su svoje kapacitete prebacili na proizvodnju većih wide screen panela. U međuvremenu, većina proizvođača je smanjila svoju proizvodnju zbog tradicionalno smanjene potražnje u toku leta. Uprkos ovim pokušajima cena 17-inčnog panela je pala na $102."
Mozda si na ovo mislio?
Canonada je napisao(la):Sta je ovo ja ne znam, ali ovaj Gigatron na PC berzi nudi najjeftinije monitore.
940B-300.18e, 970P-417e ili 407e ne secam se, Belinea 101920-325e itd.
Da li je ovo sa ili bez PDV BOGA pitaj, ali je stvarno cudno!:-
Ne bi trebao, kartica je bruka losa, radi dobro samo sa oficijalnim drajverima... Sa ostalim drajverima se "trese", tj. pluta slika sa omegom, recimo, i to na crt-u, ne znam kako bi bilo za tft, ali ne bih da se cimam, pa sam mislio da uzmem 6200 to mi je dovoljno, nemam potrebu za bacanjem para. A i tu su negde po ceni.colt je napisao(la):U kom threadu?
Kazes da imas Radeona 9600 i da nema DVI, ja imam Pro model i on ima DVI. Zar ne bi trebao i obichan da ga ima?
da znas,cista glupost,mada za te pare i na rf ulaz da se kaci pa da kupisjaksa je napisao(la):Usteda od 0,5$/monitoru :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari