I jedno pitanje, npr. na 205bw igranje igre u rezoluciji 1024x768 bi se postiglo kako? Reskaliranjem ili smanjivanjem vidljive površine ekrana?
koliko je tacno iznosila cena u dinarima, i gde si ga gledao? u Pozarevackoj ili Beogradskoj? jel' ima beli? nije valjda da ne moze da se rotira po vertikalnoj osi levo-desno?
@isnogood - hvala za info... nego, kako si zadovoljan tim 1919s-om?Iskreno jako...za 205e ne bi mogao da kupim ni mobilni a ne 19" za te pare je super...inache svi zhivi koji su ga videli pored samsung 940n su se slozhili da je ovo bolje..pravili smo poredjenjeMeni je na 1919s crna stvarno crna, mozhda sam ja *****..znam da je tn, ali nemam priliku da stavim neki pva/mva pored...nikako da dodje neshto..nemaju ljudi para da naruche tako neshto.
Samsung je skuplji 60e, po horizontali zhuti, probija mu osvetljenje..znachi od dole ka sredini, ima manji ugao vidljivosti, ali je stabilniji.
Mislim ne mogu da poredim 1919s od 200e, sa 971p od 450, ali definitivno trebate da vidite dva spojena 1919s na stalku i razmislite ...970p ili dualdisplay 1919scena je ista
![]()
@isnogood - hvala za info... nego, kako si zadovoljan tim 1919s-om?
Iskreno jako...za 205e ne bi mogao da kupim ni mobilni a ne 19" za te pare je super...inache svi zhivi koji su ga videli pored samsung 940n su se slozhili da je ovo bolje..pravili smo poredjenjeMeni je na 1919s crna stvarno crna, mozhda sam ja *****..znam da je tn, ali nemam priliku da stavim neki pva/mva pored...nikako da dodje neshto..nemaju ljudi para da naruche tako neshto.
Samsung je skuplji 60e, po horizontali zhuti, probija mu osvetljenje..znachi od dole ka sredini, ima manji ugao vidljivosti, ali je stabilniji.
Mislim ne mogu da poredim 1919s od 200e, sa 971p od 450, ali definitivno trebate da vidite dva spojena 1919s na stalku i razmislite ...970p ili dualdisplay 1919scena je ista
![]()
Koliko sam ja skapirao, to zavisi od modela do modela, pre svega monitora, ali i grafičkih, tj. kvaliteta samog VGA izlaza... Čitajući review-e po netu, negde sam nalazio na mišljenja da je DVI davao mnogo kvalitetniju sliku, ali na konkretnim modelima, a bogami su dobro ocenjeni bili i mnogi iz ekonomske klase, koji imaju samo D-Sub... Recimo ljudi nahvališe prilično ovog Samsunga 940N koji ima DVI, ali bogami i Acer 1916ws sa samo D-subom... naravno, najpouzdanija je odokativna metoda, tj. lični doživljaj...
@isnogood - hvala za info... nego, kako si zadovoljan tim 1919s-om?
I jedno pitanje, npr. na 205bw igranje igre u rezoluciji 1024x768 bi se postiglo kako? Reskaliranjem ili smanjivanjem vidljive površine ekrana?
Samo da sam sebe ispravim. Kada sam podesio 970P kako treba slika je odlična. Mislim kad je moja žena rekla da je slika za klasu bolja od monitora koji sam do sada imao. A što se dizajna tiče, stvarno su ga uradili do kese. Filmove više ne gledam na TV-u. Muka me uhvati kad moram negde da sednem za CRT.
Brightness - 90
Contrast - 60
Magic Bright - Custom
Color Tone - cool1
Color Control - R32, G40, B51
Calibration - to mora sam da uradiš i čini mi se najbitnija stvar
Magic Color - off
gama - +0,7
Јеси ли некад играо нешто на TFT-уDefinitivno ne znam sta da radim!!!
Lupam :smash: glavu po ceo bozji dan!!! Jos kad sam video test na Bench-u 971P muka mi je!!! To je monitor da se covek odmah zaljubi u njega!
Ali najvise me plasi njegovih 6ms i to da se ne razocaram kad sednem i odigram neku brzu igricu!!! Znam, znam da je to PVA i nije isto kao TN ekran ali ipak.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari