@ Mx
Aj' da probam

Pa i meni je bilo cudno za DVI (190S6 ga nema), al' eto, ovaj ima, ali ga nisam preko njega prikljucio tako da sto se tice toga ne mogu nista da kazem. U poredjenju sa skupljom B varijantom 190B6FS koju sam hteo da kupim (posto mi se X ne svidja vizuelno, a i rekao bih da je poprilicno ista slika) je malko losija slika u tom smislu da kada se skroz priblizis ekranu (sto naravno u real life neces raditi) vidis kvadratice (twighligh zone, eh?

), sto nije slucaj sa 190B6 koji je poprilicno smooth, i za nijansu ostriji. Inace, ostrina slike, teksta (sto mi je i najbitnije) je odlicna, uglovi su bolji nego na mom starijem 170B5, boja je dobra (mislim koliko moze da bude dobra za TN). Ako ti od ergonomskih pomagala ne treba nista sem tilta, nemas frke.
Inace, bavim se zvukom, tj. slika mi nije primarna, ali to ne bi trebalo da dovede u pitanje verodostojnost gore napisanog

i da imam 250 eur viska, definitivno bih uzeo jos jedan (zgodnije je za rad).
Posto si do Imtela vec bio (a tamo ga nemaju) mozes da odes do Tehnomarketa Evropa i do Tehnicom Outlet-a (preko puta Sajma). Ako negde ima da se pogleda 190S6 idi i vidi, posto je slika ista.
Nadam se da sam pomogao.
Ako treba jos nesto, pitaj.
Pozdrav