delboy je napisao(la):Ja bih razmislio i o Hyundai N91S monitoru http://www.hyundaiq.com/pro_spec_n91s.asp . Na pc berzi ga je neko prodavao novog sa garancijom za 220e sto mi se cini ekstra cena. Jos kada bi se nasao neko ko ga je koristio da prenese impresije :banana:
srbin je napisao(la):Pročitao sam dosta postova i nisam ukapirao zbog čega je Belinea toliko atraktivna.? Je l' zbog toga što je nemački proizvod, ima dobru cenu ili je stvarno kvalitetnija od drugih (od Samsunga npr.)?
Kako ona u proseku stoji sa mrtvim pikselima i podpikselima?
mige je napisao(la):Ipak mislim da su nijanse u pitanju i afinitet kupca prema odredjenom brendu !
||NeX|| je napisao(la):Ovo ne pričam iz glave, nego tako veli nespozorirani največi site za monitore u Evropi prad.de! :wave:
voyager je napisao(la):BTW monitor sam video uživo i odmah rezervisao komad za mene pri sledećem uvozu krajem meseca.
srbin je napisao(la):Pazi, ja bih ipak malo posumnjao u ovaj nemački sajt. Možda nemaju sponzore (mada sumnjam), pogledaj samo šta su njihove preporuke: Belinea koju su i sam naveo, zatim (na dnu index strane), među skupljim modelima Fujuitsu-Siemens, a među jeftinijim modelima Acer. Sve nemački brendovi. Za mene je nepristrasnost ovog nemačkog sajta vrlo diskutabilna.
Pogledajte npr. ovaj link link
Na prvom mestu je LG, brand koji ja ne mogu da smislim, ali ima i drugih mišljenja.
Razumeo sam vas o svemu što se napisali, ali ja bih ipak kao korisnik koji ima prosečne zahteve od monitora, hteo dve stvari: 1) da monitor nema mrtve piksele (i subpiksele) pri kupovini i da mu se isti ne pojavljuju kasnije u radu, i 2) da mu je deklarisani odziv manji od 8 ms. Koji brand i model se najbolje uklapaju u ove zahteve?
jero je napisao(la):monitor me je kostao 430e i to je najbolja cena i verujem da se i nemoze naci jeftinije od toga,npr u erc-u je skuplji za oko 70e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari