Slayer je napisao(la):Da li bi neko od vas koji to toliko spominjete bio dovoljno ljubazan da mi objasni, zbog cega se koji qrac lozite na taj prokleti ugao gledanja?????
Pa sedite valjda I S P R E D monitora, a ne levo za 143 stepena od njega, ili desno...?
Toliko ste se uhvatili za to i za RT, ko da su najbitnije stvari kod prokletog TFT-a...
Slayer je napisao(la):Da li bi neko od vas koji to toliko spominjete bio dovoljno ljubazan da mi objasni, zbog cega se koji qrac lozite na taj prokleti ugao gledanja?????
Pa sedite valjda I S P R E D monitora, a ne levo za 143 stepena od njega, ili desno...?
Toliko ste se uhvatili za to i za RT, ko da su najbitnije stvari kod prokletog TFT-a...
Majstor je napisao(la):pomisli da mozda neko ima TV tuner
i da par ljudi gleda utakmicu, film, itd....
da li mogu svi sedeti pravo ispred monitora??!!!
sale prdez je napisao(la):mozda nije los, samo da nema zvucnike. ne podnosim monitore sa zvucnicima. mozda ima neki jeftiniji model sa 8ms i bez zvucnika?
sale prdez je napisao(la):zasto bih onda kupovao uopste monitor sa zvucnicima, ako ih necu koristiti? mislis da ti zvucnici nisu uracunati u cenu? znaci, po tvojom logici, treba da platim monitor sa zvucnicima i da ih onda ne koristim? i nigde nisam rekao da ne valja monitor, vec da ne podnosim monitore sa zvucnicima, i stojim iza toga. nemoj mi izvrtati reci![]()
Hvala.Sta mislite o ViewSonic VG920, i sta predstavlja ta njihova VG serija tj. kako na njihovom sajtu pise "Graphic Series". Da li je neko video kako to izgleda u praksi i nigde ne mogu da nadjem informaciju koju vrstu TFT panela ima ovaj monitor.
Meni je najvaznije da monitor ima dobar prikaz boja za jer mi treba najvise za grafiku, DTP, web design i slicno.
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg920/
Taj Sony je vrhunski monitor i nemoj gledati samo mrtva slova na papiru, vec ako mozes pogledaj i uporedi sa nekim drugim iz te cenovne klase. Ako nisi u mogucnosti da pogledas monitor onda trazi misljenje ljudi koji imaju tu priliku.inodius je napisao(la):Slazem da je bila potpuno nelogicna izjava, "mozda nije los, samo da nema zvucnike" znaci nije bitno kakva mu je slika i kakav je kao monitor, ali je lose sto ima zvucnike...ali dobro ako ih bas mrzis
A sada bih zamolio da se vratimo na moje pitanje, ako nije problem i ako neko zna nesto o ovom monitoru i VG seriji...
Hvala.
Pa 930bf realno vredi 200e koliki je shit!frrka je napisao(la):mali offtopic
Sta mislite da li ce pasti cena 930bf jer se pojavio 940bf jos pre mesec dana?
simpson H je napisao(la):Taj Sony je vrhunski monitor i nemoj gledati samo mrtva slova na papiru, vec ako mozes pogledaj i uporedi sa nekim drugim iz te cenovne klase. Ako nisi u mogucnosti da pogledas monitor onda trazi misljenje ljudi koji imaju tu priliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari