Ja ti mogu preneti utiske sa Fujitsua. Izvanredan monitor i sjajna kupovina (doduše ja ga nisam uzeo baš za Pakomovih 380 evra i uzeo sam sa DVIjem, a postoji i verzija sa analognim izlazom sa oznakom C). Na 4:3 i 5:4 razmere se ne vraćam nikada više, a sve primene na ovom monitoru deluju odlično - igre, filmovi itd. Boje nisu savršene ali su bolje nego na Vidizvuku :d koji je opšte poznat kao proizvođač sa najgore podesenim panelima po pitanju boja. Uostalom boje nisu mnogo bolje ni na bilo kom drugom panelu ispod 500 evra. Mislim da Fujitsu vredi svake pare e sad...štos je u tome što koji god da uzmeš nećeš se zeznuti, a koliko su boje očajne na Vjusoniku provalićeš tek ako ga staviš pored nekog drugog LCDa (mada ako ti treba za fotografije i/ili sličnu primenu, provalićeš odmah).
P.S. na odzive zaboravi za ma koji od monitora da se odlučiš, svi su odlični, igre rade dobro u bilo kojoj rezoluciji, a Fudžicu-u ne bi falilo još malo kontrasta, mada ionako to je samo za neku specijalnu primenu, ionako ćeš ga držati na difoltu...
P.P.S. taj Viewsonic wide nisam video tako da za njega ne garantujem.