Misko je napisao(la):Sta da kazu tek ljudi koji daju osrednje 4rocifrene sume za plazme/lcd zbog burnin/bd......
Ripper je napisao(la):Pa u odnosu na 970P je lošiji sigurno! PVA (970p) i TN su nebo i zemlja!
E sad za 930BF svi kažu da je OK, a od skora i za 960BF tako da kapiram da i nema neke velike razlike između ta 2 i 940BF...
(brzinu odziva sam prestao da uzimam u obzir pri vrednovanju monitora istog trenutka kad sam kod burazera video ACERa 17" 25ms odziv !!! Probao sam Quake III i Medal of honor i NISAM VIDEO NI JEDNO ZAMUĆENJE! ) tako da cifre više ne gledam!
Moj ti je savet da odeš u Beogradsku u Samsung shop i pogledaš sva 4 monitora, odlučiš koji ćeš da kupiš,a zatim gde ćeš da kupiš i to je to!
Pozdrav! (P.S. ja izabrao 970P i oduševio se, kupio sam 2 komada (za BG i za Šabac) i ni jedan nije imao mrtav piksel (normalno istestirao sam ih pre kupovine i bili su izloženi nekoliko dana))
Slayer je napisao(la):video sam na primer Samsung 740B za 25.500 din... to je 293 evra sa sve PDV-om i 3 godine garancije, u koju verujem jer je to ipak Samsung shop. Ajde mi nadji gde ima za 50 evra manje, i sve to pa posalji na PP zivota ti!?!
Slayer je napisao(la):pa nista, ti mi reci gde ima jeftinije, posto ja nisam nasao, pa mi baci PP![]()
sale prdez je napisao(la):idite na pc berzu, ukucajte 970P u pretrazivacu i uzivajte![]()
Trifun je napisao(la):Prelistao sam brdo foruma. Na kraju - rezultat: 930BF je najbolji. Odnosno, to je jedini monitor na koji malte ne niko nema neku primjedbu. Svi vlasnici su maksimalno zadovoljni.
Na 940B sam naisao na par zalbi, pa i misljenja da ga u ponovnom izboru nebi kupili.
Moram reci da sam za ostale proizvodjace manje interesovao.
940B se najjeftinije moze naci za 350e, a BF 380e. Provjerio sam kod proizvodjaca, cijene su sa uracunatim PDV-om.
Moj neki zakljucak na osnovu svih procitanih postova je da ako nisi neki pasionirani igrac (a ja nisam) 30e je previse. Kupujem 940B.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari