Kupiti monitor u supermarketu? :bottle: hahahha. Josh malo ce da se pojavi i po trafikama

:crash: :bottle: .
To dodje super, secam se da sam video na TV-u neka emisija kao dobijesh ne znam koliko minuta u supermaketu da tovarish stvari i sve ti je za DZ. To ono dodjesh do monitora i sve zive bacish u korpu i posle ih prodajesh po netu za 50%
@msladjan: evo ja kupio pre par dana LG L1952s (17k din) i zadovoljan sam. Za igrice radi perfektno (ali perfektno), ja igram CS i WAR3 i odusevljen sam (nisam ni ocekivao da radi tako dobro). Ja ne vidim niti osecam ghostovanje (na najvecoj rezoluciji mislim da ima malo, alo jako malo, a na 1024x768 radi perfektno). Za filmove je OK. Kao probija malo pozadinsko osvetljenje (jedino ako bash pogledash i kada je pozadina crna u gornjem i u donjem delu). Ja se uplasio kada sam citao na forumu mislio da ne bude nesto strasno, da se pokajem sto sam uzeo monitor, a sada sam skontao da to apsolutno nema veze sa zivotom. Znaci to odbaci, racunaj kao da ni ne probija svetlost. Jedino sto mi se ne svidja je sto se vidi ghostovanje kada se skroluje tekst (a bash to nisam hteo da se deshava), ali srecom postoji preset podesavanja "TEXT" i kada se stavi to radi mnoooogo bolje. Ne znam kako je to kod monitora sa 2ms, kod monitora sa 8ms nije za pohvalu ali nije ni strasno (tj. jeste, kada se ne ukljuci taj TEXT preset), ali je to uvek koristim tako da > ,) .
Generalno, monitor me odusevio, jedan od najjeftinijih 19" ali stvarno jako dobar. Kada bih kupio ponovo mozda bih uzeo neki sa 2ms (ako bih se odlucio da pljunem josh nekih 80evra), ali uglavnom mislim da se ne isplati jer to i nije toliko strasna stvar, a sem toga monitor je skoro perfektan za te pare. I josh jedna mana je to sto se jako tesko podesava u pocetku jer su jako loshe stavili tastere.
Uglavnom monitor je super, topla preporuka. Ako birate monitor sa 8ms, verujem da je ovaj ubedljivo najbolji izbor (u klasi od 19").
Toliko od mene, pozz...