...QUOTE]
Imao sam priliku da radim neko vreme i sa LG 1952s i sa samsungom 940N. Samsung je tezi, postolje je kvalitetnije odradjeno, ali meni licno LG ima prijatniju sliku neko Samsung. Izmedju ta dva, mislim da bih pre uzeo LG (i pored malo losijeg postolja).
Pozdrav
P.S. Kakvu sliku ima monitor je krajnje subjektivan utisak, tako da ti iskreno preporucujem da ih pogledas pre kupovine. Garancije na oba monitora su po 3 godine i ni sa jednim nisam imao problema sto se tice dead pixela (oba su kupljena "na slepo", bez prethodnog zagledavanja).
Moje mišljenje je da je vreme odziva poslednja stvar koju danas treba da gledaš jer skoro svi noviji modeli zadovoljavaju. Na monitoru koji imaju odziv 12ms ja ne primećujem duhove ni u filmovi ni u igrama. Možda sam malo ćorav, mada bih pre rekao da neki ljudi idu previše u detalje. Bolje obrati pažnju na ugao vidljivosti, koji je kod skoro svih (koji nisu PVA) 160 stepeni, ali kažu ljudi da tu ima dosta odstupanja od specifikacije, onda ergonomija, kvalitet slike, garancija i pouzdanost firme koja je uvoznik.Sta mislite o BENQ FP92Wa, 5ms je odziv. I uopste jel ima neko da pohvali neki BenQ monitor? Meni 5ms deluje ok za filmove i igre.
Video sam i novi Samsung 931C koji se hvali sa 97% pokrivenosti površine dijagrama NTSC standarda boja (navodno običan TN ima 82%) uz odziv 2ms, TN film tehnologija sa posebno odabranim lampama... Nisam ekspert za fotografiju da ga ocenim.Za fotografije - obavezno PVA. TN nije za to.
Pitanje:
Koliko je 971p bolji od 970p? Da li je neko ima prilike da radi i za jednim i za drugim i da li se razlika u deklarisanom kontrastu (1500 vs 1000) jako primeti?
Bolje ti to ipak proveri sa prodavcem, pogotovo za mrtve podpiksele.i procitao sam u onoj temi o 19" monitorima da asus daje garanciju na 0 mrtvih pixela, sto je svakako pohvalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari