monitor sam kupio, zadovoljan sam za sada, nisam bas trazio, ali nisam primetio nijedan dead pixel.... jos samo neko da mi kaze kako da podesim rezoluciju na 1440*900 - za sada mi stoji 1280*1024 i izgleda krajnje cudno![]()
ja gledah svuda i ne videsh da moze da se podesava po visini, samo tilt.
za rezoluciju sam se snasao - bilo je potrebno samo preinstalirati drajver...
imam garanciju 3 godine i kako mi se cini bez bad pixela je, tako da sam za sad zadovoljan odnosom ulozeno/dobijeno..
EDIT: mislio sam na drajver za grafiku...
@delboy - gde si nasao taj text? pustio sam ga kroz google i nije mi izbacio nista ni slicno tome sto si quote-ovao?
dobar broj igrica podrzava wide, bilo originalno bilo pomocu patchasamo sto je sa wide monitorima velika nezgodacija rezolucjia. za filmove su zakon, ali koliko igara ima podrsku za wide rezolucije? retko koja, reklo bi se... a obicno nema bas ona koja ti se najvise igra :wall:
Brate koja graficka moze da izgura te rezolucije a da se ne iskluce svi efekti i da igre izgledaju lepo
Poz,
Može li mi neko odgovoriti koji je trenutno best buy monitor sa DVI priključkom , podesivim postoljem i dovoljnom brzinom za zahtevnije igrice?
Ako može i opis monitora ili link do review-a.
Budžet je max 300 € poželjno da ne prelazi 270€.
Hvala
Kao prvo uzmi 16:10 panel zbog svih novih igara koje dolaze (a izbog Viste), a od monitora izaberi Samsung 931BW (2ms, 16,7 mil.boja, DVI, 278€) ili LG L194WT (5ms, 16,2 mil.boja, DVI, 253€) i ne zaboravi da su oni ujedno i najveći proizvođači LCD panela i da svi ostali (sem Dell-a, Viewsonic-a, Sony-ja i NEC-a) panele kupuju od njih.Poz,
Može li mi neko odgovoriti koji je trenutno best buy monitor sa DVI priključkom , podesivim postoljem i dovoljnom brzinom za zahtevnije igrice?
Ako može i opis monitora ili link do review-a.
Budžet je max 300 € poželjno da ne prelazi 270€.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari