Samo vi mene napadajte shto hvalim LG. Ali ja mirno spavam za JAKO malo para ...
P.S. Inache merkam 244T tako da eto mozhda mene na samsungu vecj za 2-3 nedelje <850$ cje biti u NS>
![]()
Evo drzao sam par dana skroz crnu pozadinu, moj burazer dosta posecuje "tamne" forume i nismo primetili navedenu pojavu. Ako si se dovoljno igrao sa podesavanjima i nista postigao, mozda i jeste resenje da menjas...
??? :zgran:
Problem kod 204WT je los DVI izlaz koji radi polovicno, tacnije radi samo kad su driveri za graficku instalirani u win-u, i ne radi u full native rezoluciji (drugim recima ne radi).
Imam ga i ja i sto se tice duhova ja ih dosad ne videh,doduse i ne igram nesto igrice.Moja jedina zamerka je sto osvetljenje malo probija u gornjem levom uglu ali nista strasno.A kakve su nijanse boja u odnosu na CRT, naravno ako ih imas jedne pored drugih
Ima li duhova 971p, tj da li su izrazeni
Naravno da cu otici cak sta vise pokusacu sutra cini mi se da sam video da u YBC u Desku imaju oba modela
Ni meni ovo "driveri za graficku instalirani u win-u" nije jasno ?! Ja imam ovaj monitor par meseci, prvo sa NV, sada na ATI kartici i sve je ok. Imam WinXP SP2 i Kubuntu 6.10 i u oba radi u native rezoluciji, i radi odlicno (sto i ne bi ???)
Koji 194 ili 204?
Jedno pitanje gde u gradu ima da se pazari samsung 931bf i po kojoj ceni?Ako neko zna zamolio bih ga za odgovor.Hvala unapred.
Pozdrav!!!!
Probija,barem kod mene.Nisam neki sitnicar po tom pitanju ali definitivno kada je kompletno crna pozadina u gornjem levom uglu probija osvetljenje,sada sam opet proverio.Uostalom i u decembarskom SK pisu da osvetljenje malo probija,mada nista strasno.Za duhove si u pravu.nemoguce da probija osvetljenje na 971P. to jos niko nije primetio. duhova u igrama ima od jako malo ili nimalo do jako puno, zavisi od igre do igre. u filmovima ih je mnogo teze primetiti i moze se reci da ne smetaju nimalo u filmovima, za razliku od pojedinih igara...
P.S. Inache merkam 244T tako da eto mozhda mene na samsungu vecj za 2-3 nedelje <850$ cje biti u NS>
![]()
Jel ovo cena "fco kamion" ili kako?!:trust:
Nizak budzet: LG L204WT-BF ili Samsung 205BW
Visok budzet: e nemam pojma :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari