navedoh gore, da je probijanje osvetljenja na ovom primerku vidljivo dosta, ali vidljivo na tamnim pozadinama tipa kada stavish crnu boju na desktop...
ebga, dal zato sto ja posecujem dosta foruma koji imaju tamni skin ili sta nije ni meni jasno, u glavnom posle 5 minuta pochinje da smeta, pogotovo ako je mrak u sobi
ali bash danas idem da uporedim sa nekim drugim primerkom, i mozda i zamenim
btw na poslu mi je lg1750sq, koji jede ovaj benq po tom pitanju, sto je malo bzvz
Nisam procitao sve gornje postove, ali moram da iznesem svoje misljenje. Na poslu radim na Samsungu 913 i 920n . 920n je na oko bolji, a pre mesec dana uzeo sam za sebe isti taj 920n i strasno se razocarao kada sam u mraku video dve odvratne uzduzne linije sa leve i desne ivice ekrana koje se vide na crnoj tj tamnoj pozadini! pri normalnom osvetljenju to se ne vidi, ali u mraku...
Cini mi se da kod LG ja u toj klasi tih problema nema. Razmislite i o tome!
Evo danas sam pazrio Samsung 971P i mogu vam reci da je monitor Prva liga sve boje su ciste ujednacene ugao vidljivosti odlican. Sve preporuke za 971P jedino sto mi se malo nije svideo to je cena ali dobro sta da se radi.
Kolko para tolko muzike
Hvala outlaw.To je 1 glas + 2 na sk forumu za 205-icu, i resenje moje trileme .Evo odmah ga narucujem, da bi mi stigao sutra.... Hvala puno, jos jednom.
Niko se posle 16:10 ne bi vratio na 4:3, a o 5:4 da i ne govorim. Jednostavno je potrebno suzdržati se od smeha kad sedneš za uobičajeni TFT format...
Sada ce isnogood verovatno da prokomentarise nesto u stilu "jel' sam vam lepo govorio da ne kupujete samsunge... LG je zakon" :d :d![]()
Verovatno si ubo los primerak monitora... odnesi na reklamaciju i resena stvar.
I ja bih dao glas za 205BW. Baš je jeftin, a nikako nije loš monitor!
A video sam i LG 204WT pa reko da li se isplati pljunuti jos 70-ak evrica za 1'.
Neko je napisao da je cena LG 204wt - 21000 din u Metrou (to je oko 265 evra), a po netu vidim da je 194wt - 215-220 evra, pa to znaci da je razlika oko 45 evra ? A secam se da je bila oko 80 do pre nove godine (204wt je bio preko 300). Ili sam ja nesto propustio![]()
Ja bih se malo nadovezao na temu (izvinjenje DjuRaSiNu zbog upada) i zamolio nekoga da napise da li postoji razlika u kvalitetu slike, znaci kontrast, boje, osvetljenje, itd. izmednju 204wt i 194 wt, ili placamo samo taj 1".
nisam video ni jedan ni drugi uzivo, ali 19" wide je, po meni skoz bezveze, kao da imas 15"
zbog toga bi ti preporucio 20"
sto se tice kvaliteta prikaza, tu ce morati neko drugi da ti pomogne.
moj savet bi ti bio da odes do neke radnje gde mozes da pogledas monitore, po mogucstu ukljucene pa da onda doneses odluku.
Nema potrebe za izvinjenjem jer sam upravo i ja hteo to da pitam :d
Ko rece to za Metro,jel to i dalje vazi posto sam i ja primetio razliku od 70-80 a ne 45?!
gde je najjeftinij 204wt?!? koliko je u metrou sada?!?
21000
...verovatno cu otici do Metroa sutra da vidim pa javljam ... :d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari