Šta je novo?

Koji 19" TFT?

Gorannnn

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
609
Cena je otprilike ista, jedan ima 4ms i DVI dok drugi ima malo bolje karakteristike. Sta mislite?

Da li je to "cisto" LG 1952 bez ikakvih dodatnih slova? :d
Pitam, jel na pc berzi kada trazim dobijam rezultate tipa 1952s e g trt mrt :smash:
Ili ja ne umem da trazim.
Mozes me uputit u kojoj radnji u BG bih mogao da nadjem taj monitor?

Valjda je logicno da odes na sajt proizvodjaca i vidis o cemu se radi. Uglavnom su podaci na sajtu tacni.
Ovde je konkretno mislio na model sa "S". Modeli sa drugim sufiksima su skuplji.
A sta mislite o tom 1952s vs L194WT, ili ima nesto jos bolje za te pare?

Nerealno je da poredis wide i obican ekran pri toj dijagonali.
Ljudi su ovde vec sto puta rekli da se ide na wide varijantu pri dijagonali vecoj od 19", u suprotnom je stvar osecaja .

Poslednja izmena:
ima LG 1952s u metrou za 17 000 pa kome treba...

Poslednja izmena:
Odlucio sam se konacno i ja.Uzimam Samsung 971p.Interesuje me samo jedno:imam sky star 2 satelitsku karticu preko koje gledam satelitske kanale na monitoru.E sad,da li ce mi brzina odziva ovog monitora,koja nije sjajna,praviti probleme ovde, tj da li ima neko ko ima tv kartu a ima i ovaj monitor,kakvo je stanje sa slikom,jel tu ima duhova?
Prilicno mi je hitno,sutra treba da se iskesiram.

19" PHILIPS 190P7ES TFT LCD
Sad sam u cenovniku naleteo na ovaj,znam da je pva i da ima 8 ms odziva.Jel ga ima neko?

http://prad.de/new/monitore/test-philips-190p7es-teil7.html#dvdvideo
http://prad.de/new/monitore/test-philips-190p7es-teil6.htm
Ako neko moze ukratko da mi prevede sa nemackog sta kazu za onaj Philips bio bih mu zahvalan.Tice se samo odziva i samo ukratko recite sta kazu kakav je on po tom pitanju.Hvala.

Poslednja izmena od urednika:
Odlucio sam se konacno i ja.Uzimam Samsung 971p.Interesuje me samo jedno:imam sky star 2 satelitsku karticu preko koje gledam satelitske kanale na monitoru.E sad,da li ce mi brzina odziva ovog monitora,koja nije sjajna,praviti probleme ovde, tj da li ima neko ko ima tv kartu a ima i ovaj monitor,kakvo je stanje sa slikom,jel tu ima duhova?
Prilicno mi je hitno,sutra treba da se iskesiram.
Hvala Atila,monitor uopste nije los.
Jel moze neko da mi odgovori na ovo,znaci Samsung 971p i tv kartica,kako funkcionise,kakva je slika?

Imam ja 971p i extra sam zadovoljan sa njim ali nazalost nemam tv tuner ali :) videh kod kolege pre nekih mesec dana kako to izgleda posto on takodje ima 971p a ima i tv tuner (Leadtek ako se ne varam, ako je to uopste i bitno) i nemam primedbi...Ustvari, mislim da bi slika na tv-u bolje izlgedala na mom crnom nego na njegovom belom 971p :D ;)

I mene to zanima...iduce nedelje kacim kablovsku na TV kartu pa ce da isprobam... :)
Mislim da nece biti nikakvih problema sa duhovima ipak...

Svratih juce u Samsung shop u Bulevaru (BG) da pogledam koliko je ustvari taj 19wide - mali. Jedino tako sam imao prilike da ih direktno uporedim a usput i da vidim kako 205BW izgleda uzivo.

I stvarno je malo 19wide.Nisam imao metar ali odokativnom metodom bi rekao da je nizi cak i od 17incha 4:3.

Definitivno sam odluciom idem na 20 wide (ili 22 ako budzet dozvoli).

Ovo ste verovatno vec svi znali i culi par puta. A sad ono zbog cega sam i poceo ovaj post.

U pomenutom shopu se pojavio i 1 novi wide monitor. U pitanju je 931BW. Lepsi, sjajni dizajn prednje maske i, ono bitnije, odziv 2ms GTG. Nesto malo skuplji nego 940BW (cini me se oko 3.000 dinara vise)

Komsija ima LG 194WT pa smo izmerili njegovu visinu i visinu crt 17" Samsung 793DFX, normalno samo visinu displeja, bez okvira. LG 194WT je za pola cm visi od Samsunga. Kad ja budem prelazio sa mog trenutnog monitora na nesto vece bice to mali sok.

Samsung 930bf ili 940bf - razlike?

Molim vas da mi neko precizno napise razlike izmedju ova dva TFT modela, posto na razlicitim mestima nailazim na razlicite info. Kao i koji bi mi preporucili.

Hvala unapred,
pozdrav

Kako vreme prolazi mislio sam da je 17 dovoljno velika, ali sad kako gledam razliku u ceni, 19 ce definitivno biti moj izbor. Ali za neko vreme, nadam se dace cene ipak jos pasti...

Ni jedan ni drugi već 931BF, cenovne razlike između ova tri modela su male, a 931BF ima najbolji prikaz, a i brži je od 930BF. Ako slučajno bude problema s kintom onda BenQ FP93GX, košta ~270e a takođe je dosta dobar i brz model.

Poslednja izmena:
Stigao mi je 971p...javljam subjektivne utiske cim dodjem sa posla...

ima li neko benq fp93gx?

meni se chini da na potpuno crnoj/tamnoj podlozi na desktopu, probija belina na sredini monitora na dva poveca mesta, simetrichna totalno... uzeh pre dan dva monitor pa bih da ga menjam u svakom cluchaju, samo ne znam da li je ovo standardni feature da uzimam isti modela a drugi primerak ili da uzmem nesto drugo?

a da li se ova tri modela (930 bf, 931 bf, 940 bf) razlikuju u nekom od kljucnih obelezja? Odziv, kontrast...

PO cemu se to 931 bf namece kao najbolje resenje? Resen sam da se ponovim sa jednim od ova 2(3) modela, zato sam zapoceo temu, a nisam tragao u okviru siroke teme 19' tft monitora.

Hvala,

pozz

Nazad
Vrh Dno