Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Ladno jos uvek ide ovaj thread :)

Trenutno World Snooker Championship 2005...

gun,gran turismo 4,pes 5,ali gun sam presao citav,cekam winter games toino 2006,football generations,pro evolution soccer management...

Vule je napisao(la):
Ladno jos uvek ide ovaj thread :)

Taman da se prisetimo sta smo igrali pre godinu dana...

Sada igram PES 5,MK na Mame i Silent Hill 3(nisam ga igrao kad mu je bilo vreme pa peglam sad) :D

Homm 3 (jos od kako je izasao) u iscekivanju 5-ice :D

Americas army 2.5 Online
FEAR MP Online

Guild Wars (vec 7 meseci)
Fate
Hitman Contracts
WarRock (online)

Devil may cry, diablo2, kotor, quake3

7 Sins -- Medal of Honor Allied Assault --Morrowind -- The Chronicles of Riddick

zavrsio f.e.a.r i nije los, igra nije zahtevna i to nije lose. mozda malo kratak i lak

Evo trenuto zavrsio Warhammer Winter Assault.Odlicana igra samo je kratka.Posle ovoga se vracam na CIV4

TIE Fighter (DOS igra). Navukao sam se... nema nazad :p

Poslednja izmena:
deky je napisao(la):
Homm 3 (jos od kako je izasao) u iscekivanju 5-ice :D
ovo jos nisam video ali malo off topic, vezano za tvoj potpis mislim da si ga drpio od mene jer do pre dve nedelje mi je to bio signature a koliko vidim ja sam pre tebe na forumu

Poslednja izmena:
evo ja igram, prince of persia the two thrones (samo sto sam ga presao), nfs mw po 2 put, far cry po 3 put, matrix path of neo i call of duty po 2 put, nesto u zadnje vreme i nema kvalitetnijih naslova tipa voznje i fps ostalo i ne igram

sem3 je napisao(la):
zavrsio f.e.a.r i nije los, igra nije zahtevna i to nije lose. mozda malo kratak i lak

Igra nije zahtevna?!?!?!?!?!?!?!? :D Sta ti imas 2x7800GTX i 3GB Rama? :d Inace, igra je zesce zahtevna... Ustvari mozda i nije ako je stavis na 640x480 pa jos sve na low... :S:

Trenutno deljem Warcraft III, sada sam na onom questu, gde vodim night elfove, kada trebam da probudim neke druide... Fantazija, sta da kazem! Ta igra nikada nece umreti... :banana:

JA trenutno igram Pharaos Curse Gold. Zarazna igra prilicno.

Pffff ja nishta! Chekam nove igre.... Oce li se vishe neshto pojaviti??

sniper elite
extra su headshot-ovi na 200m :smoke:
preporuka svima...

AOE 3 , Freelancer i Vietcong zadnje dve u multiju...

Sinoc sam zavrsio Warcraft III po 3ci put... I to je nesto... ;)
Danas sam poceo da ganjam Ilidana u Frozenu... Te 2 igre ce i za 5 godina biti na mom HDD-u... :-devil-:

"I am blind , not deaf" :D

Fahrenheit

Posto smo sve jesenje hitove odradili sada igramo Fahrenheit tj farenhajt kako ko voli, ali odlicno kao promena za sve okorele, malo detinjast nivo kontrole strelice + num pad ali gameplay i story su odlicni

Ko voli krimice i da bude glavni akter :-devil-:

Vrh Dno