Totalna nebuloza, ogranicis api zato sto neko, ako ima takvog ne zna da koristi tj. dobija ono sto trazi, i ti mu onda zato ponudis i visak... Glupa logika...To je administrator titlova namjerno tako podesio, jer ako je kod nekoga podešen samo jedan od ovih naših jezika bs, hr, srp prilikom pretrage ako nema prevod za taj onda ništa ne izbaci a ovako izbaci sve dostupne.
Slažem se, ko još stavlja samo jedan jezik. Pokvarili su nešto što je prije radilo dobro, ali eto vidim tamo se neki uopšte ni ne bune kažu bitno je samo da radi 🤷Sad videh njihov thread, admini menjali api da ignorise jezike, a izgleda i epizode tj. izbacuje rezultate i za filmove kod serija...
Napravise glupost od necega sto je radilo kako treba...
Totalna nebuloza, ogranicis api zato sto neko, ako ima takvog ne zna da koristi tj. dobija ono sto trazi, i ti mu onda zato ponudis i visak... Glupa logika...
slažem se, potpuno nepotrebno, dexe da li postoji mogućnost da se napravi da subloader addon automatski povulači sa titlovi.com umjesto sa opensubtitles i tako se izbjegne ova glupost? u postavkama bi onda uz opesubtitles.org bio i titlovi.com userTotalna nebuloza, ogranicis api zato sto neko, ako ima takvog ne zna da koristi tj. dobija ono sto trazi, i ti mu onda zato ponudis i visak... Glupa logika...
Previse je posla da se doda automatsko skidanje titlova sa titlova a i nije nikad dobro, uvek je bolje rucno izabrati iz ponude nego da se bira prvi koji cesto moze biti pogresan.slažem se, potpuno nepotrebno, dexe da li postoji mogućnost da se napravi da subloader addon automatski povulači sa titlovi.com umjesto sa opensubtitles i tako se izbjegne ova glupost? u postavkama bi onda uz opesubtitles.org bio i titlovi.com user
Ah, sad videh...ok... Mada je ovo diskusija konkretno o samom addonu...za titlovi.com postoji posebna tema, pa tamo nastavite diskusiju (API, promene. itd itd)
![]()
Titlovi.com odlaze u istoriju
Sudeći po objavi, legendarni sajt, po mom mišljenju i najbolji na ovim prostorima, odlazi u istoriju 1.2.2023. https://rs.titlovi.com/clanci/8833/gasenje-sajta-/forum.benchmark.rs
šteta jer po mom iskustvu prvi(pogotovo ako se gleda zadnje dodani titl na sajt) je često ok, pogotovo za serije di nema toliko releasova...Previse je posla da se doda automatsko skidanje titlova sa titlova a i nije nikad dobro, uvek je bolje rucno izabrati iz ponude nego da se bira prvi koji cesto moze biti pogresan.
Videcemo sta ce admini titlova uraditi, ako ne vrate promene videcu da sam uradim promene da se vrati na staro...
Eh ako je velika stvar jedan dodatni klik...šteta jer po mom iskustvu prvi(pogotovo ako se gleda zadnje dodani titl na sajt) je često ok, pogotovo za serije di nema toliko releasova...
nije stvar dodatnog klika(iako kod mene je i to jer mi otvaranje kodi dialoga za odabir titlova dugo traje,nekad i po 30ak sekundi) nego sam mislio da se na taj način možda može riješiti ovo sad ****** sa apijem a automatski odabir već postoji kao opcija za opensubtitles koji ima hrpu loših titlova ali često mi i povuče dobar titl,ako ne onda kliknem dva puta 😁Eh ako je velika stvar jedan dodatni klik...
Danas je prestao sa radom mislim,svakako imaju addoni da budu alternativa..Bee ne radi trenutno ili treba neki update da se odradi?
Ovakvi addoni često crknu tako naprasno, ako ima neka slicna alternativa a da je efektan, predloži mozda je nesto proslo ispod radara...Danas je prestao sa radom mislim,svakako imaju addoni da budu alternativa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari