Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Исто и код мене. Проверио, наравно, подешавања кодија и све нормално.

Zaista dovoljno pruzaju a4ksubtitles i opensubtitles.com,koji su i uzgred besplatni...

Sad je ključno da li radi.Ova dva su odlicna.Upravo koristim a4k.

Da, to je pocelo da se desava na titlovima, bez obzira koji je jezik izabran izbacuje rezultate za sve koji postoje... Verovatno su nesto menjali oko apija, nisam stigao da istrazujem, a nisu ni oni rekli sta je uzrok...
Inace za api ne postojim nikakva dokumentacija i sl.
Titlovi generalno imaju najbolju kolekciju jer na opensubtitles mogu da se nadju i google prevodi i svasta jos... Najbolje je kombinovati, primarni titlovi a opensubtitles kao ispomoć...

To je administrator titlova namjerno tako podesio, jer ako je kod nekoga podešen samo jedan od ovih naših jezika bs, hr, srp prilikom pretrage ako nema prevod za taj onda ništa ne izbaci a ovako izbaci sve dostupne.

Sad videh njihov thread, admini menjali api da ignorise jezike, a izgleda i epizode tj. izbacuje rezultate i za filmove kod serija...
Napravise glupost od necega sto je radilo kako treba...
To je administrator titlova namjerno tako podesio, jer ako je kod nekoga podešen samo jedan od ovih naših jezika bs, hr, srp prilikom pretrage ako nema prevod za taj onda ništa ne izbaci a ovako izbaci sve dostupne.
Totalna nebuloza, ogranicis api zato sto neko, ako ima takvog ne zna da koristi tj. dobija ono sto trazi, i ti mu onda zato ponudis i visak... Glupa logika...

Sad videh njihov thread, admini menjali api da ignorise jezike, a izgleda i epizode tj. izbacuje rezultate i za filmove kod serija...
Napravise glupost od necega sto je radilo kako treba...

Totalna nebuloza, ogranicis api zato sto neko, ako ima takvog ne zna da koristi tj. dobija ono sto trazi, i ti mu onda zato ponudis i visak... Glupa logika...
Slažem se, ko još stavlja samo jedan jezik. Pokvarili su nešto što je prije radilo dobro, ali eto vidim tamo se neki uopšte ni ne bune kažu bitno je samo da radi 🤷

Nije ogroman problem ali ne vidim smisla čemu to. Serije izbaci sve epizode umjesto tražene, tako se ponašao onaj unoficial adon.

slažem se, potpuno nepotrebno, dexe da li postoji mogućnost da se napravi da subloader addon automatski povulači sa titlovi.com umjesto sa opensubtitles i tako se izbjegne ova glupost? u postavkama bi onda uz opesubtitles.org bio i titlovi.com user

za titlovi.com postoji posebna tema, pa tamo nastavite diskusiju (API, promene. itd itd)

slažem se, potpuno nepotrebno, dexe da li postoji mogućnost da se napravi da subloader addon automatski povulači sa titlovi.com umjesto sa opensubtitles i tako se izbjegne ova glupost? u postavkama bi onda uz opesubtitles.org bio i titlovi.com user
Previse je posla da se doda automatsko skidanje titlova sa titlova a i nije nikad dobro, uvek je bolje rucno izabrati iz ponude nego da se bira prvi koji cesto moze biti pogresan.
Videcemo sta ce admini titlova uraditi, ako ne vrate promene videcu da sam uradim promene da se vrati na staro...
za titlovi.com postoji posebna tema, pa tamo nastavite diskusiju (API, promene. itd itd)
Ah, sad videh...ok... Mada je ovo diskusija konkretno o samom addonu...

Previse je posla da se doda automatsko skidanje titlova sa titlova a i nije nikad dobro, uvek je bolje rucno izabrati iz ponude nego da se bira prvi koji cesto moze biti pogresan.
Videcemo sta ce admini titlova uraditi, ako ne vrate promene videcu da sam uradim promene da se vrati na staro...
šteta jer po mom iskustvu prvi(pogotovo ako se gleda zadnje dodani titl na sajt) je često ok, pogotovo za serije di nema toliko releasova...

Kako obrisati ovu poruku deinstaliro sam umbrellu pre nekog vremena i u zadnje vreme mi izlazi ova poruka.
Trazio sam u svim programima nema nigde umbrelle instalirano.

Prilozi

• 1000049793.jpg
    1000049793.jpg
    303.9 KB · Pregleda: 66
šteta jer po mom iskustvu prvi(pogotovo ako se gleda zadnje dodani titl na sajt) je često ok, pogotovo za serije di nema toliko releasova...
Eh ako je velika stvar jedan dodatni klik...
A i nije bas tako kao sto kazes, jer trenutno i moj i oficijalni za serije izbacuju titlove ne samo te epizode vec cele sezone, jer je nereseno pitanje sezonskih titlova, tako da bi da je automatski dobijao pogresan titl za epizodu...
Prvo da se to resi, a i ako je poslednji sezonski zip opet bi morao da titl epizode biras iz dijalog ekrana, tako da ta automatika zaista nema smisla...

Eh ako je velika stvar jedan dodatni klik...
nije stvar dodatnog klika(iako kod mene je i to jer mi otvaranje kodi dialoga za odabir titlova dugo traje,nekad i po 30ak sekundi) nego sam mislio da se na taj način možda može riješiti ovo sad ****** sa apijem a automatski odabir već postoji kao opcija za opensubtitles koji ima hrpu loših titlova ali često mi i povuče dobar titl,ako ne onda kliknem dva puta 😁

znam da to nije samo tako, i ja se bavim programiranjem pa znam kako je to kad korisniku izgleda jednostavno i teško mu je kliknuti a meni to hrpa posla, možda bi opcija ako je idealna situacija(nema zipa, sezonskih titlova itd.) da povuče a ako ne otvori se dialog sa slovenskim,makedonskim i kojim već se sada ionako otvara bila izvediva, tako nešto možda da ti ne oduzima previše vremena, samo prijedlog, addon je ionako već sada odličan

Ima li koji add na kodi da se gledaju crtani filmovi sinhronizovani?

Meni EON na kodiju od malopre ne radi,ne ucitava kanale.
Ima li jos neko problem?

Koristim serviio sa kodijem. Kodi mi je instaliran na android box, juce sam primetio da su mi sherovani folderi prazni. Pokusavao sam i sa restartom, i brisao sam sherovane foldere i vracao ih na serviio, cackao po kodiju ali nista. Zna li neko sta moze biti u pitanju?

Ima li ko problem da mu ni jedan addon ne radi kao da nema interneta?
Check log for information mi izbacuje svuda....
Rpi5 je u pitanju
EDIT: Los lan kabel 😃

Prilozi

• IMG_20250322_210234.jpg
    IMG_20250322_210234.jpg
    146.6 KB · Pregleda: 23
Poslednja izmena:
Zdravo dEXE, ima li kakvih vesti oko servera? Pitam najviše zbog arhive crtaća.
Hvala

Bee se desava, mozda se povrati...
A opensubtitles.org ne rade ni oficialni ni dual, nesto su zeznuli api ili sta već...
Danas je prestao sa radom mislim,svakako imaju addoni da budu alternativa..
Ovakvi addoni često crknu tako naprasno, ako ima neka slicna alternativa a da je efektan, predloži mozda je nesto proslo ispod radara...

Nazad
Vrh Dno