Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

^Verovatno do Coco-a, i kroz Fen je sinoć izbacivao malo linkova. Probao da pustim "Troju" izbacio samo nekoliko 1080p.

Inače juče su mi vratili 4 dana. Znam da sam bio na 148 ujutro a uveče stoji 152.

Vratili i meni 4 dana.

Jel ovo opet prso rd? Nece da pusti nista...

Jel ovo opet prso rd? Nece da pusti nista...
Управо пустио
  • АМБИС - ради
  • господар прстенова повратак краља - ради
  • the watchers - неће (to many requests, unknown resource...)
  • exorcism - ради
  • Фуриоза - неће

Poslednja izmena:
Probah da nastavim ove bajkere nove sto sam juce stao na pola, nesto mi preskoci i poremeti mi titlove pa reko dw zaustavim pa ponovo, kad ono trt, ni jedan link ne pusta... Probao nesto drugo isto, nesto im sigurno opet brlja...

Imate na reditu odgovor RD tima i nekih drugih ukratko krive jedni druge...a najviše krive Stremio :p.....u principu radi ono što je u oblaku ono što nije ne radi. Koliko sam video ali nisam stigao da probam je da radi Umbrella addon ostali i rade i ne rade.

Odgovor je na Addons4Kodi/ reddit

Pa dobro sad bar normalno radi ako ništa drugo... Al mene više buni što je u nekim slučajevima prepolovjen broj keširanih torenta. E sad ne znam dal je problem do Real Debrida ili addonov-a to me najviše buni. Evo nprimer Dradis addon je updejtovan posle promena na RD-u pa mi daje više izvora u vecem broju slučajeva. Evo i primera:

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    299.5 KB · Pregleda: 87
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    326.5 KB · Pregleda: 78
Kod mene 39 ako kod FEN Lighta stavim all filters ignored...a a4kStreaming pronađe čak 59 ... ujutro odgledao Axela F bez problema u 4K HDR...
axelF.jpg

Čini mi se Nimbus skin. Lako se namesti. Kod mene Arctic Zephyr Resurrection 2 trenutno:
screenshot00011.png

Dobro si skockao/sveo AF na lepo i jednostavno. Pomislih na Nimbus zbog belog fonta dole i jednostavnosti menija👏

Канда да ће се као бекап за RD користити стари добри елементум.

To je usenet, imaš temu za to već posebnu.

nije Nimbus, koji je stvarno brz i dosta lijep..ali ja imam Arctic Fuse po meni najbolj skin ever...
Možda napravim neki video ali ovih dana je kod nas u Sloveniji stvarno vruće pa se držim one
poznate izreke: Kako ćemo, lako ćemo 😁
Jes da nije tema o tome,ali me povuklo,jel ovoliko vruće :)

Prilozi

• 20240716_163135.jpg
    20240716_163135.jpg
    176.2 KB · Pregleda: 56
Sta ti ne radi, koliko znam sve je ok....
Ne otvara nista kada pokrenem addon da onaj osnovni meni dve tackice, a kada kiliknes na njih da files ......... video addons. probao sam na komjuteru, Smart tv (LG) kao i na shieldu i svuda isto, jutos na kompu i dalje ne radi

Ne otvara nista kada pokrenem addon da onaj osnovni meni dve tackice, a kada kiliknes na njih da files ......... video addons. probao sam na komjuteru, Smart tv (LG) kao i na shieldu i svuda isto, jutos na kompu i dalje ne radi
Nije mi bas jasno sto, jel ti radi baubau vavoo, sumnjam na nešto, ali meni svuda radi pa nisam bas siguran...
Probaj izašao je malopre i apdejt...
Evo i kako meni ucita
1000028596.png

Nije mi bas jasno sto, jel ti radi baubau vavoo, sumnjam na nešto, ali meni svuda radi pa nisam bas siguran...
Evo i kako meni ucita
Pogledajte prilog 450574

Evo i kako meni ucita
Pogledajte prilog 450574
BAUBAU Vavo radi ali klik premium ne

Prilozi

• 2024-07-17 (1).png
    2024-07-17 (1).png
    1.7 MB · Pregleda: 30
  • 2024-07-17.png
    2024-07-17.png
    1.6 MB · Pregleda: 28
Koja ti je to verzija kodija?

Sta ti ne radi, koliko znam sve je ok....
Kod mene je čudna situacija, na compu (Windows 11) sve radi OK dok je na Android box-u u jednom trenutku prestalo da radi. Probao sam ponovo da instaliram add-on i sad mi izbacuje grešku "Could not connect to repository".

Nazad
Vrh Dno